Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van társkeresők, rengeteg kisgyermekes anyukával?
#8 Tökéletesen leírta, amit én is akartam.
Egyébként már nem vagyok érintett, de VOLTAM 3 évig kisebb megszakításokkal egyedülálló anyaként társkeresőn. Talán nem bűn, ha tönkrement kapcsolat után, attól, hogy van gyerek, a nő sem akarja függöny mögött, magányosan leélni az életét.
"Kellett a tökéletes genetikai minta a "hejjespasee"-tól, eltartani meg jó lesz a nem annyira hejjes is. Ennél látványosabban nem is lehetne demonstrálni az ösztönállati viselkedéseteket, kedves csajok."
Nagyon betaláltál, pont ezt akartam írni én is, de így megspóroltad nekem a gépelést, ment a pacsi.
Csúcsalfa felcsinálta, aztán a kakukkfiókát majd egy balekbéta felneveli...
Ha meg fordítva van, azaz az új pasi helyesebb, mint az ex, akitől a gyerek van, akkor meg a szemét felszínes r¡banc lecserélte apucit egy bájgúnárra, mi?
Lényeg, hogy mindig a nő a hibás...
#8: "Rengeteg pasi, csak annyit tesz le az az asztalra a gyermekvállalásnál, hogy berakja a nőnek. Utána felelősségvállalás nuku."
És ez persze időközben, azaz gyerekvállalás előtt, amíg hónapokig, évekig együtt élnek a pár tagjai, nem derül fény rá, hogy hoppá, ez a férfi egy kissé megbízhatatlan, vagy nem rendelkezik kellő felelősségtudattal. És minő véletlen, pont akkor derül ki róla a hanyagság, miután megszületik a gyerek. Na ezt tudod kinek meséld be...
azért mert sok mai nő, nagyon fiatalon szül, és azt hiszi hogy az akori párja akinek szüli a gyereket őrökké fog tartani a kapcsolat.. :D
közbe meg mégse, mert a pali elhagyja. :D
kérdem én, akkor minek kell gyereket vállalni amíg semmi nem biztos! :D
nem kell ezt elsietni, nem lóverseny
Nem egy olyan történet volt itt is, hogy apuci kicsikarta, legyen gyerek, majd mikor összejött, ő bepánikolt, hogy inkább mégse akarja, és tiplizett.
De személyesen is ismerek ilyet. Évekig együtt voltak, csaj terhes lett (22 évesen), majd apuci a munkahelyen összeszűrte a levet egy másik nővel, és mire a fia megszületett, már a másik nővel élt. Ez 5 éve történt, most született meg a lánya a másik csajtól. Felelősségteljes igazi férfi...
"Ha meg fordítva van, azaz az új pasi helyesebb, mint az ex, akitől a gyerek van, akkor meg a szemét felszínes r¡banc lecserélte apucit egy bájgúnárra, mi?
Lényeg, hogy mindig a nő a hibás..."
Alfahím nem szorul rá hogy használt cikkekből válogasson, cica. A bájgúnárod legfeljebb a te szemedben lesz jobb pasi az exednél.
Ki mondta, hogy rólam van szó?
Egyébként ilyen alapon akkor alfahím is használt cikk, mert már valszeg jópáran megkóstolták a kolbászt... Ha meg alfahím apuci, aki felcsinálta anyucit, akkor főleg, mivel hiába nem ő neveli, ott egy gyerek, aki az ÖVÉ... Ő csinálta. Ha nem akarja, húzzon gumit a fa$zára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!