Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak tele a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak tele a társkeresők 19-25 éves elhagyott, gyerekes nőkkel?

Figyelt kérdés

És főleg miért én vagyok a bunkó, ha azt mondom, nem más gyerekét akarom nevelni, hanem sajátot szeretnék?

(Ahol balesetben/egészségügyi problémában elhunyt az apuka fiatalon, azt ne vegyük ide. Bár ez a ritkábbik!)

Miért jó az, hogy a bizonytalan érzelmekre bevállalnak az ilyen fiatal nők gyereket? Utána meg "Nem apát keresek neki, csak fogadd el!" címen új kapcsolatot akar. :/

Régebben ez annyira nem volt divat.

(Mondjuk az sem, hogy otthagyják a nőt a gyerekkel.)

29/F

#kapcsolat #társkeresés #egyedülálló anya #Gyerekes nők #fiatal anyák
2017. szept. 5. 08:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy a gyereket senki nem magának csinálja egyedül. Akkor ne neveld másét, senki nem kérte.

Hogy a francba ne lett volna divat. Pont hogy 20-25 között szültek a nők.

2017. szept. 5. 10:14
 22/36 anonim ***** válasza:
87%
19#, a nők ösztönszerűen a rosszfiú típusú férfiakhoz vonzódnak, őket igyekeznek megnevelni fiatalon (általában mindhiába), sok esetben a "véletlen" gyereket akarják felhasználni, hogy a férfi megváltozzon, őt magukhoz láncolják. A hűséges, megbízható, családapa típusú férfiak általában akkor jönnek csak képbe, amikor belátják, hogy az előbbivel nem jutnak semmire sem, vagy már ott a gyerek, a pasi meg már sehol sincs. Ezt a nők úgy igyekeznek beállítani, hogy ők megérnek, idővel megváltoznak, de igazából a szükség az egyetlen dolog, ami az "egyéb" férfiakra rákényszeríti nőket, egyszerűen szükségük van az anyagi támogatára és számukra a kevésbé kelendő férfi a legkönnyebben hozzáférhető pénzforrás.
2017. szept. 5. 10:22
 23/36 érdekel0 ***** válasza:
52%

Szerinted nem épp ezt gondolták a nők is?

Hogy hűséges lesz és családcentrikus?

Szerintem a nők többsége nem úgy vállalja be ezeket a kicsiket,hogy majd csak lesz valahogy.

Ha egy lelikbeteg vagyok,mert elvetettem a magzatot "féle"lánnyal jönnél össze,ő többet érne?

Hidd el annak ellenére,hogy egyre kevesebb gyerek születik,az egyedülálló anyukák száma nőni fog.

2017. szept. 5. 10:48
 24/36 anonim ***** válasza:
62%

"Szerintem a nők többsége nem úgy vállalja be ezeket a kicsiket,hogy majd csak lesz valahogy. "

De, pont így vállalja be. Eddig végigkúrta a pasi a fél falut/iskolát/munkahelyet, de most miatta éppen megváltozik. Meg hát ott a baba, biztos nem hagy el minket.

2017. szept. 5. 10:54
 25/36 érdekel0 ***** válasza:
40%

Oh!

Nem tudtam,hogy csak ez a 2 véglet van.

Aki mindenkit megd@ghat,meg a jó fiú.

Köszi a tanmesét!

2017. szept. 5. 11:02
 26/36 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem tanmese volt. Az ismeretségi körömben akik 25 éves koruk előtt maradtak egyedül a gyerekkel, azoknál kivétel nélkül nem valami hosszú kapcsolat előzte meg a dolgot, hanem hirtelen elhatározás, hogy majd a gyerek milyen jó lesz egy futó kapcsolat stabilizálásában.
2017. szept. 5. 11:12
 27/36 érdekel0 ***** válasza:
48%

Az lehet látod,de te nem ezt írtad,hanem hogy végigk@rta a falut típúsú pasik voltak.

És a 2 sztori teljesen más.

2017. szept. 5. 11:23
 28/36 anonim ***** válasza:
81%

Valahol egyetértek, valahol meg felháborítónak tartom.

Egyrészt, egyetértek, mert ne haragudjatok, de egy 18-20 éves fiatal nőnek iskolapadban a helye, vagy munkahelyen, nem kéne stabil, önállóan felhúzott anyagi alapok nélkül kölyköket pottyantani a nagyvilágba agyatlanul. Többségük lelkileg sem kész felnevelni egy egészséges gyereket ennyi idősen, hanem oda adja be és arra bízza, akire tudja. Ezt ne nevezzük gondoskodásnak.

Ebből adódik, hogy valószínűleg nem az ő pénztárcájából született ez az ötlet, és eltartót keres sokkal inkább... Gyakori ez.

Másrészt felháborítónak tartom ezt a gyerekfóbiát. Én nő vagyok ugyan, de ha találkoznék egy férfivel, aki a gyerekével maradt, elfogadnám, akár édesanyjaként is, annak ellenére, hogy nekem nincs gyerekem. Majd lesz közös is, nem értem, minek kell ennyire undoknak lenni a párod gyerekével, lényegtelen, hogy miért nincs a másik szülő. Nem ő tehet arról, hogy a babával maradt általában, és őszintén szólva jobb a gyereknek, ha nincs vele egy trágya ember esetleg, aki veri meg kikezd vele, és az anya/apa egyedül viseli gondját, normális párt találva.

Egy gyereket nem lehet kitörölni/eltörölni/beadni valahova, normális ember nem tesz ilyet. Más az, ha valaki felelőtlenül felcsináltatja magát, és más az, ha valakivel közös életet terveztél, aztán belecsúszott az alkoholba, vagy kurvvázott, vagy méltatlanul viselkedett, és azért hagytad ott, jobb élet reményében a gyerekeddel együtt. Nem mindig derül ki a kapcsolat elején, hogy ki mekkora tróger lesz, és sok olyan eset is van, mikor a pasi bepánikol a szülés után, vagy a terhesség vége felé. Akkor mit csinál a nő? Semmit, lesz gyerek. De ha el is lehetne vetetni, van, akinek ez morálisan nem fér bele. Nem úgy kéne a gyerekre sem tekinteni, hogy más férfi/nő kölke, hanem hogy a párod kisfia/kislánya...

Legyünk már emberek, basszus...

N

2017. szept. 5. 11:56
 29/36 anonim ***** válasza:
41%

''De egy normális, komoly gondolkodású, érett nőnek ki kellene tudni szűrni azt, hogy melyik férfi elég érett a gyerekvállaláshoz. ''

Ne legyél màr naîv ,egy élet nem elég ,hogy kiismerj valakit!

En igaz csak két évig voltam a lanyom apjaval ,egyûtt laktunk. Rendessen dolgozo ,megértô és kedves pasi volt.

A lanya most tizenhét éves ,ô nevelte hat éves kora ôta. Ö akart minden àron gyereket ,aztan megis lelépett és a lànya is velem lakik. Havi ôtvenet kûld ,a lànyunk 3éves ,még soha nem làtta. A lànyàval is kb kethavonta egyszer talalkoznak.

Rengetegen vàlnak el tiz ,husz év mulva is.

Igaz ,én jol keresek. Egyedûl oldom meg ôket.

Pasi van elég igyis ,aki elfogadna velûk.

Megtalaltam mar a pàrom ,aki imadja a lanyomat.

Oke ,sokan felelôtlenek ,de sztm nem kene sok embernek itelkeznie ,amig nem ismeri a teljes sztorit.

Régen szégyen volt ,ezert maradtak ink egyûtt.

A lenyeg ,senki nem szorît pisztojt a fejedhez ,hogy fogadd el.

n25

2017. szept. 5. 12:34
 30/36 anonim ***** válasza:
61%

Azért vannak tele velük a társkereső oldalak, mert amíg mások önmegvalósítással, önfejlesztéssel, tanulással, tervekkel foglalkoznak, a fiatal anyuka általában egy lyukban nyomorog, feladva az egész életét, aminek egyedül a baba lett az értelme. Saját magával nem tud és nem is nagyon akar foglalkozni. Muszáj mindig otthon punnyadnia. Emiatt lehetetlen társat találnia offline.

Eközben más fiatal nő mit csinál? Programokat szervez, bulizni megy, utazgat, új embereket ismer meg, nyelveket tanul, a hobbijával foglalkozik. Kapcsolatai lesznek, és érnek véget. Ezáltal tapasztalatokat nyer. 30 éves korára fogja tudni, hogy kit is keres valójában.

A gyereket nevelő anyuka meg maradt a középiskolás lány / bolti eladó szinten, mert akkor érintkezet utoljára a világgal.

2017. szept. 5. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!