Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak tele a társkeresők 19-25 éves elhagyott, gyerekes nőkkel?
És főleg miért én vagyok a bunkó, ha azt mondom, nem más gyerekét akarom nevelni, hanem sajátot szeretnék?
(Ahol balesetben/egészségügyi problémában elhunyt az apuka fiatalon, azt ne vegyük ide. Bár ez a ritkábbik!)
Miért jó az, hogy a bizonytalan érzelmekre bevállalnak az ilyen fiatal nők gyereket? Utána meg "Nem apát keresek neki, csak fogadd el!" címen új kapcsolatot akar. :/
Régebben ez annyira nem volt divat.
(Mondjuk az sem, hogy otthagyják a nőt a gyerekkel.)
29/F
Azért vannak tele velük az ilyen oldalak, mert gyerekkel valószínűleg már nehéz máshol ismerkedni.
Mindenesetre szerintem egy ilyen nő nem alkalmas a komoly kapcsolatra, mert már bizonyította a felelőtlenségét.
Nem csak és kizárólag a nőket kell hibáztatni, mert egy pasitól is görénység ez, hogy lelép, amint jön a gyerek.
De az tény, hogy a nőnek is éreznie kellene, mennyire megbízható a férfi ilyen téren.
Aki meg 0 anyagi háttérrel 19-20 évesen a babázhatnék miatt gyereket csináltat magának, azt komolyan venni sem tudom, nem hogy kapcsolatot kezdjek vele.
Kérdező: persze, hogy görénység lelépni...
De azért a nőnek is lehetne annyi esze, hogy kicsit megválogatja, hogy kinek csinál gyereket (kedvenc típusom, ez a "miattunk (itt ugye a babára és magára gondol) megváltozott". Változott a fenéket...
Volt lány barátom, akit konkrétan többször figyelmeztettem, hogy nem kellene, hogy oké, hogy becsúszott, de gyakorlatilag nem is voltak kapcsolatban, csak megdöntötte a srác, aki előtte megdöntötte a fél egyetemet. Még rám haragudott, hogy csak irigy vagyok, és megszakította a kapcsolatot. A srác a születés után rájött, hogy a gyereken nincs kikapcsoló gomb, és lépett.
Nem azt mondom, hogy a pasi nem volt felelőtlen görény, de azért ne vitassuk már el a hölgyek érdemeit sem ebben a történetben. Amíg a "jaj, tudod milyen, de olyan helyes, hihihi" a véleménye egy férfiről, addig nem lenne szabad gyereket szülni neki
Az a kettősség pedig kifejezetten undorító, hogy "miért kellene nekem olyan férfivel járnom, aki nem csúcs pasi, miért adjam lentebb" vs "miért nem vagy hajlandó velem járni, attól, hogy gyerekem van"
Én csak azt mondom, hogy a pasiktól is éretlen, felelőtlen viselkedés ez.
De egy normális, komoly gondolkodású, érett nőnek ki kellene tudni szűrni azt, hogy melyik férfi elég érett a gyerekvállaláshoz.
A "majd miattam/a gyerek miatt megváltozik" akkor sem volt igaz, amikor kitalálták. Csak a lila köd elhiteti a nőkkel ezt...
Látom jött egy újabb konfliktusfüggő, aki vitát akar provokálni, de nem megyek bele, annyit tutira nem érsz.
Csak arra vagyok kíváncsi, miért vonzóbb a nők számára az, hogy egyedülálló anyák legyenek és úgy próbáljanak újra párt találni, mint egy olya férfi, aki mondjuk hűséges és családcentrikus, ergo tisztában van vele, hogy nem a gyereket megcsinálni az igazi teljesítmény, hanem becsületben, tisztességben felnevelni. Gyereket csinálnk egy bolond is tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!