Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg taszító és elítélendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg taszító és elítélendő, ha valaki bölcsész szakon tanul?

Figyelt kérdés
Miért ennyire lenézőek az emberek a bölcsészekkel szemben? Nálatok kizáró ok lenne ismerkedésnél?
2017. aug. 10. 10:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Eddig gondolkodtál a válaszon? :D Kellett hozzá egy újabb félév a bölcsészeknél, hogy megírd? :D

Te melyik "érdemi felvetést" bizonyítottad vagy cáfoltad? Egyiket sem. A legutóbbi kommentedben mi volt? Csak engem támadtál meg valami zavaros képzelgést sikerült kisajtolnod fél év alatt.

Mivel csak néhány helyesírási hibát ejtettél, kapsz rá egy hármast. :D

Tudom, neked van életed. Egyszer percek alatt válaszolsz, mert akkor éppen nincs életed, máskor pedig fél évig gondolkodsz, hogyan vágj vissza. :D

Elismerésem! :D

"Automatische". Magyarul elfelejtettél közben? :D

Most pedig jöhet a "mínusz", ahogy betanítottalak rá. :D

Repül a komoly mínusz, ki tudja, hol áll meg... :D

2018. aug. 24. 20:11
 42/47 anonim ***** válasza:

"Eddig gondolkodtál a válaszon? :D Kellett hozzá egy újabb félév a bölcsészeknél, hogy megírd? :D"

Pénzt kerestem, aranyapám, a munkahelyemen. Tudod, mi az? Ott ahol a hamburgert sütöd.

"Te melyik "érdemi felvetést" bizonyítottad vagy cáfoltad? Egyiket sem. "

Volt érdemi felvetésed? Csak fröcskölődtél egy sort. Felétek ez az érvelés?

És ilyenek diplomát kapnak...beszarábia.

"Mivel csak néhány helyesírási hibát ejtettél, kapsz rá egy hármast."

Elég szánalmas, hogy csak a helyesírásba tudsz belekötni...

"Tudom, neked van életed. Egyszer percek alatt válaszolsz, mert akkor éppen nincs életed, máskor pedig fél évig gondolkodsz, hogyan vágj vissza. "

Vau-vau-vau-vau-grrrr!

Okos kutya, tessék, finom csontocska! 8======8

Az érvképességed kifejlődésére még várok pár évtizedet. A mínuszt természetesen kaptad a lépcsőházi proli szellemességeidre.

2018. aug. 27. 01:10
 43/47 anonim ***** válasza:

"Pénzt kerestem, aranyapám, a munkahelyemen. Tudod, mi az? Ott ahol a hamburgert sütöd."

:D

És találtál is pénzt? :D Tudom, mi a pénz. :D Az előző mondatod tárgya a pénz volt, aztán megkérdezed, hogy "tudod, mi az?" :D Tudom, nem érted, hogy mi a hiba ebben. Kérdezd meg egy olyan bölcsész haverodat, aki érti a magyar nyelvtant. :D

A következő egy logikai hiba: az érdemi felvetést említettem, hogy egyre sem reagáltál. Te meg ebből azt hoztad ki, hogy nekem nem volt érdemi felvetésem. Ki beszélt itt rólam? :D Klasszikus logikai hibát ejtettél, nem először. Akármelyik érdemi felvetést bizonyíthatod, akár a sajátodat is. Azokat sem sikerült, de ezt már elmagyaráztam korábban. 5 emberből álló mintából akartál statisztikai következtetést levonni. Ebből kiderült, hogy fogalmad sincs a statisztikáról, azaz a logikáról sem.

"Elég szánalmas, hogy csak a helyesírásba tudsz belekötni..."

Amint látod, nem csak a helyesírásod rossz, hanem a logikai következtetéseid is, valamint a statisztikához kapcsolódó fogalmaid is hiányosak, konkrétan nincsenek. Ez még nem is lenne baj, csak éppen ezekben próbálsz okoskodni, bizonyítottan nulla tudással.

"Vau-vau-vau-vau-grrrr!"

Köszi, ez is nagyon értékes érvelés volt, pont ilyet vártam tőled. :D

"A mínuszt természetesen kaptad"

Mivel betanítottalak rá, naná, hogy kaptam. :D

Ügyes vagy! Még pár üzenetváltás, és talán arra is megtanítalak, hogyan kell helyesen írni. Bár, az komolyabb feladatnak tűnik. :D

Te kis mínusz! :D

(Már mondtad, hogy van életed, de éjjel 1 óra 10 perckor, amikor a dolgozó emberek alszanak, akkor éppen nem volt életed? :D )

2018. aug. 27. 16:07
 44/47 anonim ***** válasza:

"És találtál is pénzt?"

Többet, mint te a közgázdiplomáddal...

Igaz nekem semmi bajom azzal, hogy te elvagy segélyből szegényen de büszkén. Jó a segély? :D

"Klasszikus logikai hibát ejtettél, nem először. Akármelyik érdemi felvetést bizonyíthatod, akár a sajátodat is. Azokat sem sikerült, de ezt már elmagyaráztam korábban. 5 emberből álló mintából akartál statisztikai következtetést levonni. Ebből kiderült, hogy fogalmad sincs a statisztikáról, azaz a logikáról sem."

"(Már mondtad, hogy van életed, de éjjel 1 óra 10 perckor, amikor a dolgozó emberek alszanak, akkor éppen nem volt életed? :D )"

Szerinted nap közben micsinálok? Nem vakarom a tököm, mint te.

Értem. Nos, akkor lássuk...

[link]

Vegyünk 1000 embert, ennek a 61%-a dolgozik, az 610 ember.

Vegyük a 610 embernek a 74%-át, az olyan 433 körüli.

Ha ebből levonjuk a csókosokat és a kenőpénzeseket, marad jó esetben 300.

Tehát 1000 közgazdász közül úgy 300 az, aki el tud helyezkedni a szakmájában.

A munkaügyi hivatalban pedig még ennél is rosszabb statisztikát kaptam. Ennyit arról, hogy itt milyen frankón el lehet közgázdipmomával helyezkedni.

Hozzak egy vödör jeget, vagy megbirkozól magad is ekkora égéssel?

Innentől fogva hiteltelenné váltál, aranyapám. A standup-comedybe illő vergődéseden épp hogy csak elmosolyodtam. De azért képzeld magad nyugodtan valakinek :D te meg nem értett munkaerőpiaci zseni, te.

A mínusz újból ment. Viccnek is gyenge vagy.

2018. aug. 27. 16:15
 45/47 anonim ***** válasza:

"Többet, mint te a közgázdiplomáddal..."

Sokadik logikai hiba. Sehol nem állítottam olyat, hogy nekem "közgázdiplomám" van.

Viszont ez a kijelentésed is bizonyítja, hogy olyan dolgokra következtetsz, amik csak a te fejedben léteznek. :D Aki látta az eddigi kommentjeidet, annak ez nem lesz meglepő. :D

"te elvagy segélyből szegényen de büszkén. Jó a segély? :D"

Ez egy ismert pszichológiai trükk. Amikor érzi az ember, hogy valaki legyőzte őt egy vitában, akkor próbálja alacsonyabb szintre tenni, mint amin ő van, esetleg a saját életét vetíti ki a másikra. Ebből elég jól következik, hogy te a múltban, vagy jelenleg is segélyből éltél/élsz. És mivel ezt szégyenként élted meg, így megpróbálod kivetíteni ezt a traumát rám, ezzel magasabb szintre emelni a saját önbecsülésedet.

Ebben a témában sem vagy ismerős, ugye? :D Látszik. :D

"Szerinted nap közben micsinálok?"

Amint látom, éjjel nem alszol, hanem nekem írsz, nappal pedig nem dolgozol, ahogy azt állítottad, hanem megint nekem írsz, néhány perces reakcióidővel. :D

Újabb öngól. :D

Aztán belinkelted a kereskedelem és marketing szak végzés utáni statjait.

Most figyelj! A kereskedelem és marketing nem egyenlő a közgazdaságtannal. Ez már magas neked, mi? :D

Ráadásul hibásan értelmeztél egy egyszerű staisztikát is. A végzettek 4%-a álláskereső.

Ez hogy jön össze azzal, hogy a 90%-a munkanélküli, amit te állítottál 2017. aug. 11. 22:37-kor, idézem: "A jogász-közgazdász, na AZ a büfészak, az ott végzett szerencsétlenek 90%-a munkanélküli lesz."

Szokásos logikai hibáidból emeltem ki párat, és sokadszorra bizonyítottad azt is, hogy nem tudsz értelmezni egy egyetlen sorból álló statot sem.

Kedves leszek hozzád, a helyesírási hibáidat nem említem meg, pedig volt "néhány". :D

Ha lenne benned egy kevés önkritika, szépen elsunnyognál, de van egy olyan sejtésem, hogy még "beszéltetni" foglak itt egy ideig. :D

Addig fogod újra és újra bizonyítani a hiányosságaidat, amíg én akarom. :D Akarod folytatni?

A következő kezelésed időpontja mondjuk legyen szeptember elején. Megfelel? Mindegy, úgyis várni fogod. :D

2018. aug. 27. 16:53
 46/47 anonim ***** válasza:

"Sokadik logikai hiba. Sehol nem állítottam olyat, hogy nekem "közgázdiplomám" van."

Akkor végképp érthetetlen, mit hőzöngsz itt ennyit ok nélkül.

"Viszont ez a kijelentésed is bizonyítja, hogy olyan dolgokra következtetsz, amik csak a te fejedben léteznek. :D Aki látta az eddigi kommentjeidet, annak ez nem lesz meglepő. :D"

Ott van a hivatalos statisztika, aranyapám. Biztos csak az én fejemben létezik, ugye? Odavizionáltam a felvi.hu weboldalra. Nekem ilyen élénk a képzeletem, nem is tudtad?

Jólesik mosdatni a szerecsent?

"Ez egy ismert pszichológiai trükk. Amikor érzi az ember, hogy valaki legyőzte őt egy vitában, akkor próbálja alacsonyabb szintre tenni, mint amin ő van, esetleg a saját életét vetíti ki a másikra. Ebből elég jól következik, hogy te a múltban, vagy jelenleg is segélyből éltél/élsz. És mivel ezt szégyenként élted meg, így megpróbálod kivetíteni ezt a traumát rám, ezzel magasabb szintre emelni a saját önbecsülésedet."

No John...YOU ARE the demonz!!!

"Amint látom, éjjel nem alszol, hanem nekem írsz, nappal pedig nem dolgozol, ahogy azt állítottad, hanem megint nekem írsz, néhány perces reakcióidővel. :D"

Koránkelés fogalma mond neked valamit, feketeöves munkakerülőnek? Nem? Nem csodálom...

Lejárt a munkaidőm, aranyapám. Tudod mi az? Majd ha nem apuka pénzén fogsz trollkodni, megtanulod.

"Most figyelj! A kereskedelem és marketing nem egyenlő a közgazdaságtannal. Ez már magas neked, mi? :D"

Tényleg nem, csak úgy a bő 85% :D de sejteni lehetett, hogy te majd úgyis kimagyarázod, hogy az ég az piros, a fű narancssárga, mindenki más a hülye.

"Ráadásul hibásan értelmeztél egy egyszerű staisztikát is. A végzettek 4%-a álláskereső."

Ja értem, hogy te úgy olvasol statisztikát, hogy csak a (látszólag) téged igazoló véleményeknek adsz hitelt!

[link]

Eddig volt személyes kétely, volt személyeskedés, volt hamis kompozíció, most már mazsolázgatsz is. Szépen haladunk, 1 héten belül az érvelési hibák teljes palettáját le fogod fedni.

És ezek után még várod, hogy neked legyen igazad :D megaLOL! :D

A következő legyen a sorozatgyilkosok érvelése! Azt is nagyon szeretem!

"Ez hogy jön össze azzal, hogy a 90%-a munkanélküli, amit te állítottál 2017. aug. 11. 22:37-kor, idézem: "A jogász-közgazdász, na AZ a büfészak, az ott végzett szerencsétlenek 90%-a munkanélküli lesz.""

Én Borsodról nyilatkoztam, az itteni munkaügyi hivatali elemzésből. A felvi.hu statisztikája pedig országos. Nem tudsz következtetéseket levonni, és elvonatkoztatni? Ja, csak nem akarsz...

"Ha lenne benned egy kevés önkritika, szépen elsunnyognál, de van egy olyan sejtésem, hogy még "beszéltetni" foglak itt egy ideig. :D"

Bagoly mondja.

Ezek után, hogy folyamat csúsztatsz, ködösítesz, érvelési hibákat vétesz, a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadod, pont neked nem kéne prédikálnod itt.

"Addig fogod újra és újra bizonyítani a hiányosságaidat, amíg én akarom. :D Akarod folytatni?"

Te bizonyítottál BÁRMIT is, azonkívül hogy ostoba vagy?

Az állításaidra egész pontosan 0 darab bizonyítékot mutattál, de azt azé' nagy paripa arccal várod el mindenki mástól, hogy ők bizonyítsanak.

[link]

Hányféle hülyét akarsz még magadból csinálni, aranyapám? :D

"A következő kezelésed időpontja mondjuk legyen szeptember elején. Megfelel? Mindegy, úgyis várni fogod. :D"

Ezen még csak el se mosolyodtam. Ilyen szövegeket úgy 15 éve a Gyaloglón nyomattak a wannabe zugnetes trollok. Legközelebb írd azt, hogy ronda vagyok, az tuti jobban fog fájni :D

A mínuszt pedig helyből kaptad szokás szerint.

2018. aug. 27. 17:03
 47/47 Ramos ökle ***** válasza:
A péló kivan veletek, állandóan kapom az értesítéseket h válasz jött. Nem unjátok még? Főleg te 80%-os. Nem mintha nem tudnád h egy alsóbb polcos valakit alázol, látjuk mi is. A kérdésem h miért? Élvezed h nálad gyengébbekkel keménykedsz? Te az a fajta agresszív szadista lehetsz aki akárkibe beleköt és még a földön is üti. Csóri 50%-os meg kapálódzik tehetetlenségében. Én már unom bszki. Szerintem hagyd ennyiben, az lenne a fair. Nekem amúgy mindegy de innen elég kellemetlen ez a fight. Na cső!
2018. aug. 27. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!