Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg taszító és elítélendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg taszító és elítélendő, ha valaki bölcsész szakon tanul?

Figyelt kérdés
Miért ennyire lenézőek az emberek a bölcsészekkel szemben? Nálatok kizáró ok lenne ismerkedésnél?
2017. aug. 10. 10:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
18%

"29-es, jogász és közgazdász büfészak? :D"

5 közgazdász ismerősöm van, ebből 3 munkanélküli, kettő meg futószallag mellett dolgozik robotzombi munkában, mert annyira fúdeértékes a diplomája, hogy gyári melósnak még úgy-ahogy fölvették. De ha a személyes anekdoták nem elég meggyőzőek, javaslok egy látogatást a munkaügyi központban.

"Több és komolyabb/használhatóbb tudást szednek fel 1 félév alatt, mint az átlagos bölcsész 5 év alatt. :D"

Aha. Je. És van munkahely?

Nincs.

Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek. A piros kezet visszakaptad.

2017. aug. 21. 19:09
 32/47 anonim ***** válasza:

Te most véded őket? Talán te is bölcsész vagy?

Nem igazán tudom eldönteni, mert pl. azt gondolnám (naivan), hogy egy bölcsész tud írni ("futószallag" :D).

Azzal viszont ráerősítesz a bölcsészekkel kapcsolatos negatív előítéletekre, amikor pl. 5 emberből álló mintából következtetsz a többiekre. :D

Szóval 5 közgazdász ismerősödből 3 munkanélküli, de egy válasszal előbb azt írtad, hogy 90%-uk munkanélküli. :D Még az alaptalan következtetésed is hibás.

Segítek: az 5-nek a 60%-a 3.

De amúgy is értelmetlen az egész, hiszen te 5-ös mintából tudsz statisztikai következtetést levonni néhány tízezer emberről.

KSH nem keresett még meg? Ilyen zseni nem sok születik a világban, mint te. :D

Akár bölcsész vagy, akár nem, szépen ráerősítettél minden negatív előítéletre velük kapcsolatban. Olyan dolgokról okoskodsz, amihez nem értesz, számolni nem tudsz, de észre sem veszed, és valamiért gyerekesen védeni próbálod a saját "csoportodat". Ennek eszközeként másokat próbálsz a magad szintjére húzni.

Nem sikerült. :)

Az egyetlen pozitívum, hogy valószínűleg ugyanezeket a hibákat több nyelven is képes vagy előadni.

A piros kezet pedig nem azért "adtam", mert más a véleményünk, hanem azért, mert butaságokat írsz.

2017. aug. 23. 23:07
 33/47 anonim ***** válasza:

"Te most véded őket? Talán te is bölcsész vagy?"

Ööööö, nem. Miért védeném őket? Semmi érdekem nem fűződik hozzájuk. Csak konkrét tényt közöltem, hogy jogásznak-közgazdásznak 15 éve volt jó világ, ma már nincs, telítődött a piac, kész, ez van. Lehet hőbörögni meg cirkuszolni, a vágyaid nem befolyásolják a tényeket.

Az írásom? Vidéki vagyok, errefelé szokás kettőzni a mássalhangzókat (szallag, ellem), máshol meg a kettő helyet egyet írnak (szalona, szkener).

A 90%-ot nem az 5 ismerős alapján vontam le. Arra viszont vettem a fáradságot, hogy a munkaügyi központba bementem, és utánaérdeklődtem ennek-annak. Az adatok teljesen nyilvánosak, ha te is bemész, neked is megmondják.

Ha szerinted azok ott bent mind hülyék, hozzá nem értők, meg "védik a bölcsészeket", akkor ezt nekik is írd meg kérlek, és csatold a válaszukat is, ne csak mindig az egyik felet halljuk.

A mínuszt újból kaptad.

2017. aug. 23. 23:13
 34/47 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit szeretnél még.

A munkaügyi központot kétszer is említetted már, nem tudom miért. Ha esetleg arra szeretnél utalni, hogy sok közgazdásznak nincs munkája, azzal nem bizonyítottál semmit sem.

Az persze nem derült ki, hogy mire akartál utalni, és hogy miért jársz munkaügyi központba. ;)

Ez a "mínuszolásod" pedig elég gyerekes azok után, hogy tőled még egyetlen alátámasztott érvet, vagy helyes gondolatot sem láttam.

Azért a 6 perces reakcióidőd elég komoly, gratulálok.

Ezért is jár a mínusz? :D

2017. aug. 23. 23:47
 35/47 anonim ***** válasza:

"Vidéki vagyok, errefelé szokás kettőzni a mássalhangzókat (szallag, ellem), máshol meg a kettő helyet egyet írnak (szalona, szkener)."

Kérlek, az összes írni tudó vidéki nevében mondom: csak a saját nevedben beszélj. Hogy te nem tudsz helyesen írni, a te ügyed, de attól még nem "szokás" ez vidéken.

2017. aug. 24. 06:01
 36/47 anonim ***** válasza:

"A munkaügyi központot kétszer is említetted már, nem tudom miért."

Öööö talán mert munkakeresésről, munkatalálásról beszélünk? Kit kéne említenem, a sarki fűszerest?

"Ha esetleg arra szeretnél utalni, hogy sok közgazdásznak nincs munkája, azzal nem bizonyítottál semmit sem."

Az volt az állítás, hogy a jogászok-közgazdászok döntő többsége nem tud elhelyezkedni a szakmájában. Ezt látjuk a gyakorlatban? Igen, ezt. Quod erat demonstrandum.

Itt egyértelműen arra utaltam, hogy a szakmájában nem tud elhelyezkedni. Ha közmunkásnak,rendőrnek, vagy mekis burgerforgatónak megy el, az nem tartozik ide. Ezekhez mellékesen tök fölösleges a diploma.

"Az persze nem derült ki, hogy mire akartál utalni, és hogy miért jársz munkaügyi központba. ;)"

Ha nincs munkám, hova kéne mennem, mesélj már. Sarki fűszereshez? Esetleg indítsak MLM-átverést?

"Ez a "mínuszolásod" pedig elég gyerekes azok után, hogy tőled még egyetlen alátámasztott érvet, vagy helyes gondolatot sem láttam."

Eddig minden állításomat alá tudtam támasztani. Hogy téged egyik se győzött meg, mert nem akarod elhinni, az a te bajod. Éntőlem azt hiszel, amit akarsz, a lapos földes idióták után már nem tudok semmit meglepődni.

Majd idővel magad is rájössz, hogy van, amit te hiszel, és vannak a tények. A kettőnek pedig semmi köze egymáshoz.

A mínuszt természetesen ismét kaptad.

"Kérlek, az összes írni tudó vidéki nevében mondom: csak a saját nevedben beszélj. Hogy te nem tudsz helyesen írni, a te ügyed, de attól még nem "szokás" ez vidéken."

Felénk így beszélnek, és ez a szokás. Hogy mit hiszel és mit nem, az még mindig irreleváns. Oda is ment a mínusz.

2018. jan. 13. 23:09
 37/47 anonim ***** válasza:
Az a szokás, hogy nem tudtok helyesen írni? Nemááár. :DD
2018. jan. 14. 03:55
 38/47 anonim ***** válasza:
#37, úgy írok szavakat ahogy itt használjuk őket. Ha ennyire zavar, ne olvasd. A Failbook szleng és a plázacicanyelv érdekesmód nem szúrja a szemed.
2018. jan. 14. 04:10
 39/47 anonim ***** válasza:

37-es, hagyd! :D Menthetetlen szegény. Annyira kemény, amikor kiosztja a "mínuszt", hogy csak na! :D

Joga van hozzá, hogy úgy írjon, ahogy akar. Az, hogy ez "véletlenül" nem felel meg az elfogadott helyesírási szabályoknak, az a mi bajunk, nem az övé. :D

A gyors reakcióidejére vonatkozó megjegyzésemen annyira kiakadt, hogy csak most mert válaszolni, alig pár hónappal később. :D Biztos az a gond, hogy iskolaidőben nem engedték a géphez. :D

"Megy a mínusz." :D

2018. febr. 17. 14:26
 40/47 anonim ***** válasza:

"37-es, hagyd! :D Menthetetlen szegény. Annyira kemény, amikor kiosztja a "mínuszt", hogy csak na! :D"

Vicces hogy csak ebbe a baromságba tudtok belekötni, az érdemi felvetések közül egyet se tudtok megcáfolni. Hja kérem, a tények makacs dolgok. Ennek ellenére nyugodtan mantrázzátok a baromságaitokat tovább, hátha attól hirtelen igazzá válnak :D

Olyanok vagytok, mint Göbbels tanítványai. Addig szajkózzátok a hülyeségeiteket, amíg végül magatok is elhiszitek. Csak tessék. Itt bazinagy jogállam van minálunk, úgy csináltok bohócot magatokból, ahogy nektek jólesik. De akkor ne sértődjetek meg, ha kiröhöglek titeket.

Ami pedig a "reakcióidőt" illeti, nekem van életem, kis komám. Meghagyom nektek a noname amperkodást GYK-n meg Failbookon, ennyi örömötök legyen a nihil kis életetekben. A mínusz pedig automatische ment a bohócműsorodra.

SZVSZ szegődj el a cirkuszba a kétfejű borjú meg a szakállas nő mellé, arra talán még jó a burgerforgató-diplomád.

2018. aug. 23. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!