Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 ezres fizetést kevésnek találják a nők, ezért nincs barátnőm?
#50, sajnos a népességnek egy igen jelentős százaléka nem áll olyan jó anyagi szinten a kormány jóvoltából, hogy teljesen mindegy legyen neki.
Arról nem is beszélve, hogy akinek olyan nő kell, aki a pénzhez és a jóléthez lojális, az felmegy a rosszlányok.hu-ra, és vásárol egyet. Ők legalább nem tagadják, hogy csak a pénz érdekli őket.
Azoknak a férfiaknak mit javasolsz, akik nem adásvételnek meg "bizniccnek" tekintik a párkapcsolatokat? Legyenek gazdagok, oszt válasszanak életük párjául egy anyagias nőt?
Ezzel nem oldottad meg a problémát, csak adod alájuk a lovat.
Igen?? Érdekes. Szinte csak olyan párokat ismerek ahol ez működik. Bele se tudnál gondolni milyen sok ember él így.
Nem, nem kell gazdag nőt keresnie. Olyat aki elfogadja őt és az alacsony "vagyonát"
A mostani nők döntő többségének a 190 ezres az ingerküszöbét nem éri el, ennyi pénzzel maximum a legszegényebb pénzvadász nőknél lesz esélyed. És ők is azonnal lecserélnek, ahogy találnak egy jobb keresetű pasast.
#12 a te ténytagadó baromságaidra még kevésbé. Kaptad a mínuszt. A #22 szintén.
Majd ha nem az Andy Vajna-féle ricsiriccs burzsujoknál állnak sorba a nők, hanem az átlagpasasoknál, visszatérhetünk erre a kérdésre, hogy nem a pénz a fontos a nőknél. Lehet engem is lepontozni, szeretem látni, ha igazam van :D
"már a kormány is hibás, amiért nem tudtok csajozni?"
A kormány hibája konkrétan az, hogy a fizetések keletiek, az árak meg nyugatiak. Vagy szerinted ki volna az oka? A pomogácsok? Soros György? Az Érmelléki Kuglófember?
Nem kell rá válaszolnod, költői kérdés volt.
A legtöbb anyagias pénzvadász nő igen. Minél több a pénzed, annál nagyobb az esélyed egy csajra. A nők nagyrészét csak a külsőd és a pénzed érdekli. Az 51%-os remekül leírta a jelenséget és a miértjét is, onnan látom hogy le van pontozva és bőszen tagadják az állításait :D hát igen, az ősi kínai mondás szerint is "az csinálta, aki tagadja", fáj nekik az igazság.
#3, azért szól minden 2. kérdés erről, mert minden 2. nő ilyen. Nyugodtan rúgkapálhatsz meg önérzeteskedhetsz, de a tény ettől még tény marad. A férfiaknak is sokkal jobb nélkületek, kapnak tőletek ezerszer jobb nőt feleannyi pénzért. Te meg főhetsz a saját ostobaságod levében. A mínuszt pedig kaptad.
#4 ha szerinted baromság, magyarázd meg kérlek, miért van a gazdag pasasoknak annyi nőjük? Kíváncsian várom a magyarázatot.
Az mondjuk igaz hogy csak a pénz számít a nőknek. A jó külső is számít, tehát aki Kevin Cóstnernek született, annak nem kell lóvét virítani.
Mi férfiak észrevesszük a normális lányokat is, ők nem akarnak minket.
De akkor most én kérdezek: hogy lehet hogy a pénzes, jóképű férfiaktól nem kértek számon belső értékeket soha? Ezeket miért csak az átlag pasasoktól várjátok el?
Hm hm ez ám az érdekes kérdés nemde? Neked is ment a mínusz.
#15 senki nem írta hogy a nők csak miliomosokkal jönnek össze. Az viszont igaz hogy a nők nagy többsége csak a pénzéért van a pasival. Tudod a kicsit is becsülni kell, a 25 ezer forint is pénz, nemcsak a 250 ezer, dolgozni meg büdös. Persze most is előadod majd nekem hogy mindenki aki ilyet tapasztalt az hülye, te vagy helikopter egyedül.
#19 nem unod még az aranyköpéseidet? Küldd be valamelyik vicclapnak, hátha adnak érte öt forintot. Kaptad a mínuszt.
#22 ezt most beszptad mert kb. dupla annyi idős lehetek mint te, és jóval többet megéltem, te meg már csak azért is vakarózol hogy megvédd a mundér becsületét.
Ez a fórum is tele van olyan kérdésekkel ahol maga a nő vallotta be, hogy a pénze kell a pasinak, kapásból tudok vagy hatot linkelni neked, és ez még csak a jéghegy csúcsa, amikor a nő őszintén beismerni hogy csak a pasas pénze kell neki, a többiről aki tagadja (mint pl. te is) még nem is beszéltem.
Neked is felteszem a kérdés, hogy hogylehet a gazdag pasasoknak annyi nőjük, ha a pénz nem számít, de gondolom válaszolni nem fogsz tudni csak lepontozol úgyhogy előlegben is adtam neked a mínuszt mert csupa baromságot írsz.
#40 igen a férfiak is válogatnak a nők közt, de nem utasítják el élből a 80 százalékukat mindenféle indokokkal (nem működik a kémia, mamahotelben lakik, nem elég divatos, meg a többi szarság)
Alapból férfiból jóval több van mint nőből, egy átlagpasas örül mint majom a farkának ha megszólítja egy lány, nemhogy még válogasson is, szerinted ki lesz olyan hülye hogy megnehezíti még pluszban a saját dolgát? Ja hát a sportkocsis menőcsávók ők válogatnak, ha neked ilyen kell akkor hajrá, sokadik spermatárolónak jó leszel nála.
#47 ja mert ti nem ugyanezt csináljátok, amikor kiír egy elkeseredett férfi egy kérdést, és kifejti, mennyire elege van belőletek, csapatban ugrotok rá mint a cigányok és lúzereztek. Akkor meg ne legyetek felháborodva ha ezek után ti is így jártok. Amilyen a mosdó...
#54 a kormány abban hibás hogy lassan az élelmiszer is luxuscikk lett, nemhogy egy kapcsolat fenntartása. Vagy szerinted viccből menekül mindenki Németbe mint a patkányok a süllyedő hajóról? Fura humorérzéked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!