Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 190 ezres fizetést kevésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

190 ezres fizetést kevésnek találják a nők, ezért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Normális, okos, barátságos, mosolygós, viszonylag jóképű, átlagos testalkatú srác vagyok, mégsem sikerül, pedig nagyon szeretnék már így 23 éves létemre. Másra nem tudok már gondolni, csak erre, hogy esetleg kevésnek találják.
2017. aug. 6. 20:37
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:
Szakadjatok le Lestrange kisasszonyról ti kanos gyökerek, ő az én makim :)))
2017. aug. 6. 21:23
 22/56 anonim ***** válasza:
80%

#16: Én is nagyon bírom az ilyen rinyapinákat, akik puncit életükben még nem láttak, de azért nyomják a nagy bölcsességeket és az általánosító szarsagukat, aminek a fele sem igaz, amit persze tudnának, ha a jobb (vagy bal) kezükön kívül más barátjuk is lenne.. :D

Amúgy érdekelne mégis honnan veszed, hogy a 19-23-as korosztalyba tartozok, most már felcsaptal jósnak is? Menő. Egyebként nagyon melle trafaltal, koránt sem ebbe a korosztalyba tartozom, mégis pontosan tudom, hogy amit írtam, az úgyis van. Rengeteg embernek van barátnője annak ellenére is, hogy nem keresnek milliókat, de gondolom te úgy tartod hogy csak és kizárólag a pénzes pasiknak van nőjük. Hidd ezt, ha így jobban alszol....

2017. aug. 6. 21:24
 23/56 anonim ***** válasza:
20%
Láttam az előző munkahelyes kérdést, amire a többiek gondolnak. Pár hónapja még én is azt írtam volna, hogy hülye vagy, általánosítasz, de a jelenlegi munkahelyemen tényleg az van, hogy a 6 top csajból 5 lazán széttenné a lábát a főnöknek, pedig nagyon nem jó pasi. Próbálom magam győzködni, hogy nem ez az általános és csak kifogtam szerencsétlenül, hogy ennyi ringyóval dolgozok, és a magyar nők nem ilyenek.
2017. aug. 6. 21:31
 24/56 anonim ***** válasza:
6%

"Amúgy érdekelne mégis honnan veszed, hogy a 19-23-as korosztalyba tartozok..."

Bocsika meg nekem,akkor ezek szerint csak az értelmi szinted ragadt azon a szinten :)

Valakivel össze tetszik keverni,én nem sírok nőhiány miatt,de azt tartom ,hogy olyannal még nem fújt össze a szél aki párkapcsolatra alkalmas lenne.

Kb. felakasztanám magam ha valamelyik exszem is teherbe esett volna véletlen és nem tudnam emiatt teljesen kitörölni az életemből.

2017. aug. 6. 21:31
 25/56 anonim ***** válasza:
18-as. Nem kotlok rajta, két éves tervrm, hogy veszek egy lakást, majd egy vadonat új motort. Egy 24 éves Passatom van, munkásautó volt, úgy is néz ki. Legutóbb muszáj voltam elvinni a szerelőhöz, mert konkrétan lötyögött a kereke. Ezzel arra célzok, hogy nem látszik rajtam, hogy ennyit keresek. Ugyan azokban a kopott ruhákban járok, amikben évekkel ezelőtt is. Szerintem az emberek túl nagy hangsúlyt fektetnek a kinézetre. Én pedig mindent addig használok ameddig lehet és nem dobok ki semmit. Ez most lehet, hogy a káromra megy?! :/
2017. aug. 6. 21:34
 26/56 anonim ***** válasza:
30%
nem a fizu a lényeg, hanem a lehetőség. Mindegy most mennyit keresel, az a lényeg, hogy mire vagy képes a jövőben. Ez sokkal bonyolultabb dolog. 190 különben sem elég semmire.
2017. aug. 6. 21:43
 27/56 anonim ***** válasza:
62%
#24: Ja, mondja ezt az, aki a saját szerencsetlensege miatt megállás nélkül általánosít és csak azért, mert ő maga valamit még nem tapasztalt, úgy gondolja, hogy akkor az nem is létezik. Nekem az ilyen ne magyarazzon arról, hogy ki milyen szinten áll. Főleg olyan ne, aki tényleg azt hiszi, hogy csak és kizárólag azoknak van barátnőjük, akik haza viszik a fel millikat. Kapásból tudok nem egy és nem is két olyan part, ahol csodák csodájára egyik fel sem (és ebbe a férfi is beletartozik) keres többet nettó 140-nel, de nyilván hazudok, hisz nem a mesedet igazolja...:)
2017. aug. 6. 21:48
 28/56 A legrosszabb ***** válasza:
15%
#25: Na, éreztem, hogy valami hasonló gebasz van nálad is, mint annál az ismerősömnél, akit megemlítettem.
2017. aug. 6. 21:51
 29/56 anonim ***** válasza:
43%
Dany, ha nyugodt életet akarsz, tartsd távol magadtól Bellatrixet. Veszélyes nő és hatalmas kampó orra is van.
2017. aug. 6. 21:55
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gykceleb kell !D:
2017. aug. 6. 22:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!