Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 190 ezres fizetést kevésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

190 ezres fizetést kevésnek találják a nők, ezért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Normális, okos, barátságos, mosolygós, viszonylag jóképű, átlagos testalkatú srác vagyok, mégsem sikerül, pedig nagyon szeretnék már így 23 éves létemre. Másra nem tudok már gondolni, csak erre, hogy esetleg kevésnek találják.
2017. aug. 6. 20:37
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

7!

Pont ezzel a felfogással van a gond. Onnan nem is olvastam tovább.

2017. aug. 6. 22:42
 32/56 anonim ***** válasza:
30%

A mai átlaglány 190 ezret pár óra alatt eltapsol (már ha nem a saját pénze ugye). Tehát igen, kevésnek találják.

Hogy mégis mennyi pénz kell egy sikeres csajozáshoz, az változó. Van olyan lány aki már "beéri" 300 rugóval is, van olyan is, akihez 1 millió is kevés. Ez elsőre nem látszik meg persze egyiken se, hanem majd hónap végén, amikor összeszámolod a kiadásaidat.

" Minden 2. kérdés erről szól. Mondjuk, aki tényleg azt hiszi, hogy a fizetésének összege a mérvadó egy kapcsolathoz, az meg is érdemli, hogy egyedül legyen."

"Istenem hagyjátok már ezt a sok baromságot, hogy a pénz számít csak a nőknek.El vagytok tévedve."

Aham. Akkor mutass nekem kérlek gazdag szingliket. Emeljük a tétet: minden gazdag szingli után kaptok tőlem ötezer forintot, és minden párkapcsolatban élő szingli után adtok nekem száz forintot.

Miért van az az érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

"És mi van, ha tényleg valós érzelem is van mögötte?"

Háppersze, Vajna Timike is puszta felebaráti vonzalomból van együtt Andyval :D mesélj még, kérlek!

"Én is nagyon bírom az ilyen rinyapinákat, akik puncit életükben még nem láttak, de azért nyomják a nagy bölcsességeket és az általánosító szarsagukat, aminek a fele sem igaz, amit persze tudnának, ha a jobb (vagy bal) kezükön kívül más barátjuk is lenne.. :D "

32 éves vagyok, és volt épp elég párkapcsolatom, hogy egységes mintát fedezzek fel bennük. Azonkívül kicsit gyanús nékem, hogy ennyi férfi egymástól függetlenül ugyanazt állapítja meg, mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs, előtte mint írt a másik. Bíróságon ennek már kemény bizonyító ereje van, de nálatok ugye nem, nehogy kiderüljön, meztelen a császár...

Ja és jöhet a bugyuta konteós mentegetőzés: "Jaaaaj ezeket mind 1 ember írta ki, Hitler is egymaga irtott ki hatmillió zsidajt..."

2017. aug. 6. 23:04
 33/56 anonim ***** válasza:
55%

"és minden párkapcsolatban élő szingli után adtok nekem száz forintot. "

Azt hiszem, rájöttem, miért nincs neked sok pénzed...

2017. aug. 7. 04:22
 34/56 anonim ***** válasza:
93%
Nézzetek már szét a világban...az emberek többsége 200 alatt keres és van párja. Tanár vagyok és kevesebbet keresek mint a kérdező de minden férfi kollégámnak van felesége, gyereke...ahogyan a mentősök, ápolók, közalkalmazottak, könyvtárosok, sőt szakemberek és gyártósori munkások is többnyire rendelkeznek párkapcsolattal.
2017. aug. 7. 11:25
 35/56 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az tök jó fizetés.... Párom 180-at kap, teljesen elégedett vagyok az életszínvonalunkkal. :) Nem a fizetéseddel lesz baj.

Bocsi, de tapasztalat, hogy aki saját magára mondja, hogy normális, meg barátságos, az általában nem az... persze kivételek minden alól vannak, de eddigi észrevételem ez.

24/N

2017. aug. 7. 13:16
 36/56 anonim ***** válasza:
67%

Kit érdekel, hogy mi van +30-as életkorban?

A kérdező 23, ha esetleg nem olvastad volna el a kérdést. Szóval pont az ilyen korú emberek válaszai lehetnek igazán relevánsak. :)

2017. aug. 7. 13:21
 37/56 anonim ***** válasza:

#7, olyan túl sokat nem lehet, minket is eléggé megbámulnak azzal a korkülönbséggel.

Ja, és 195 a nettóm.

Mégis csak próbálj valami más okra gondolni!

2017. aug. 7. 14:19
 38/56 anonim ***** válasza:
97%
Az én barátom 120-130-at kap, mégis évek óta egyutt vagyunk.. Nem ez a mérvadó, normális nőknél legalábbis egészen biztos.
2017. aug. 7. 14:48
 39/56 anonim ***** válasza:
10%
#38 ez igaz. A baj az, hogy normális nő egyre kevesebb van. Kb. mint dolgozó tszigány...
2017. aug. 7. 18:57
 40/56 anonim ***** válasza:
88%
#39: Rengeteg normális nő van, az már a ti bajotok, ha nem találtok ilyet vagy nem kelletek egy ilyennek sem! Mondjuk némelyik meg sem lepődök, most is van itt egy kérdés, hogy a csaj véletlen büfögött egyet a random, a csávó meg elgondolkodott, hogy emiatt nem keresi többe a lányt és vicc, h volt aki ebben egyet is ertett vele. Szóval a férfiak között is egyre kevesebb a normális, ők is ugyanúgy válogatnak a nők között. Nem tudom minek ez az állandó általánosítás..
2017. aug. 7. 19:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!