Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 190 ezres fizetést kevésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

190 ezres fizetést kevésnek találják a nők, ezért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Normális, okos, barátságos, mosolygós, viszonylag jóképű, átlagos testalkatú srác vagyok, mégsem sikerül, pedig nagyon szeretnék már így 23 éves létemre. Másra nem tudok már gondolni, csak erre, hogy esetleg kevésnek találják.
2017. aug. 6. 20:37
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
24%
#40, ha a nők 80 százaléka felszínes és anyagias, akkor az általánosításnak helye van. Ha egy almának a 80 százaléka megrohadt, te sem fogod azért a 20 százalékért megenni az egészet, nem? Hát de. Akkor miről is beszélünk?
2017. aug. 7. 19:09
 42/56 anonim ***** válasza:
87%
És mond csak honnan szülted a 80%-ot, Hmm? Kisujjadból kiszívtad? Vagy talán ismered mind a kb 3,5 milliárd nőt kerek e Földön és pontosan alátámasztva ki tudod jelenteni, hogy a 80%-a "nem normális"? De jó. Ez is egy általánosító baromság. Ugyanilyen alapon én is kijelentem, hogy a férfiak 80%-a csak a szexre és külsőre megy, ugyanis rengeteg ilyet tapasztaltam én is és barátnőim is, csak veletek ellentétben mi nem vetítjük ki egy egesz nemre a rossz tapasztalatainkat...!!
2017. aug. 7. 23:10
 43/56 anonim ***** válasza:
29%

#42, már sajnos harminckét éves vagyok, és ifjabb éveimben még én is ilyen naiv idealista módon álltam a párkapcsolatokhoz, mint a többi világ bolondja, hogy a végén majd úgyis minden jóra fordul. Sőt, régebben még könnyebb dolgom is volt, mert a tinik között nincs ennyi pénzvadász, felszínes nőszemély.

A 80%-ot nem az egész világra értem, hanem Magyarországra. Sokra nem megyek azzal, ha Thaiföldön nem ilyenek a nők, nincs magánrepülőm, hogy Bangkokba járjak randizni, érted...

A 80% mellesleg új jött ki, hogy adott 10 nő,abből mennyinek van rendes értékrendje, és mennyinek van felszínes, anyagias konzumidióta felfogása. Ha 10-ből 8-nak, akkor az 80%. 80%-nál pedig van helye az általánosításnak. Igen, akkor is, ha a férfiak 80%-a sexéhes disznó, akkor is. Viszont 10-ből 8 férfi nem ilyen.

2017. aug. 7. 23:13
 44/56 anonim ***** válasza:
81%
Mint ahogy 10-ből 8 nő sem ilyen... Én is közel annyi idős vagyok, mint te (30), szóval nem kell semmit bemutatnod, én is bőven tapasztaltam ezt-azt. Rengeteg felszínes, kizárólag a külsőt preferáló férfival volt sajnos dolgom és számos más barátnőmnek is. De nem csak mi mondjuk ezt, hanem nagyon sok más nő is. Még sem állunk neki toporzekolni, hogy minden férfi ilyen, 80 meg 90%-uk szexéhes és a lényeg a nagy mell és feszes fenék. És még úgy sem helytálló ez a 80%, ha "csak" Magyarországra érted a 80%-odat. Mert az is több millió nőt takar és elég nehezen hiszem el, hogy te mindet ismered és bátran ki mered jelenteni ezt a sablon számot. Az is sokat elárul, hogy véletlenül neked mindig vagy túlnyomó többségben mindig csak pénzéhes nőkkel volt dolgod... Számos férfibaratomnak sikerült normális nőt találnia és nem csak egyet, több barátnőjük volt már az évek során és ők nyugodt szívvel rácáfolnának a 80%-ra. Rengeteg férfi mellett van normális nő és normális nő mellett normális férfi, tehát csak azért mert némelyik pasinak nem jon össze ilyen nő, még nm jelenti, hogy azért mert a többség pénzéhes. Könnyű másra mutogatni.. Ja és sok esetben arról van szó, hogy a férfi is meglepő módon felszínes és a jó nők után fut, aztán csodálkozik, ha a hőn állított cicababának vannak ám igényei, nem is akarmilyenek..
2017. aug. 7. 23:25
 45/56 anonim ***** válasza:
8%

Én ezt tapasztaltam (nem a GYK-n, hanem úgy visszamenőleg), hogy ilyen sok a pénzéhes/felszínes nő. Hiába ismertem sok lányt, kapcsolatom az úgy kétévente volt, egyszerűen mert a többségnek nem voltam elég gazdag vagy jóképű, és friendzónába rakott. Ezt egyébként - nem olyan rég - maguk a nők is elismerték egy másik kérdésnél, hogy bizony elképesztően sok van köztük, aki ilyen rongy alak, meg is lepődtem a dolgon.

Abban ám semmi fura nincs, hogy valaki ennyi nőt megismer az élete során. Az internet korában ennek az ellenkezője lenne a fura.

Nem én akartam ilyen nőkkel találkozni, egyszerűen ennyire nincs már alternatíva, nem divat a mai társadalomban a valódi értékeket díjazni, nézd meg, mi moslékot nyomat a média is, a sok csitri meg bekajálja. Írom ezt úgy, hogy szélsőségesen introvertált férfi vagyok, és maximum kényszerből mentem el 1-2 buliba, az ott táncoló cicababák se igen tudtak megfogni.

2017. aug. 7. 23:36
 46/56 anonim ***** válasza:
4%

"Rengeteg felszínes, kizárólag a külsőt preferáló férfival volt sajnos dolgom..."

Azért az alapvető testi vonzalmat analógiába állítani az egzisztenciális elvárásokkal enyén szólva furcsa képzavar.

Mellesleg én pont a csak szöveges,ké nélküli ismerkedést preferálom kezdetnek,furcsa,hogy pont a nők akarnak rögtön képet és minden infót amiből következtetni lehet az anyagi háttérre . :)

2017. aug. 8. 06:15
 47/56 anonim ***** válasza:
78%

Ja az hogy legyen nagy melle, kerek feszes segge, legyen vékony, legyen csinos, legyen ilyen-olyan-amolyan az neked "alapvető" elvárásnak minősül a külsővel kapcsolatban?? Mert hogy rengeteg férfi ezalapjan szelektál, még azok is akiknek a külsejük kevésbé előnyös! Ők közülük is sokan bevallják, hogy hát pl egy duci nőhöz nem tudnak vonzódni vagy a kevésbé szép arcú/jó teszi nőkhöz. Van annyi felszínes, külső alapján szelektálo férfi, mint nő! Mégis mindig a nőket kell szídni, mert az igazság ugye fáj...

Nem melleseg az a te egyéni dolgod, hogy te a kép nélküli ismerkedést preferálod, sokan nem is szeretnek ismerkedni neten, megint masok pedig szeretnék tudni azért, hogy hogy néz ki a másik fel, akivel beszélnek, hisz idéznélek: "alapvető testi vonzalom"... Ha az ember társkeresési szándékkal csetel egy férfival/nővel, a többség azért csak szeretné tudni nagyjából hogy néz ki a másik! Nem tudtam, hogy ez is ekkora tragédia.. Én nem vagyok híve az online, facen, társkeresőn stb stb helyeken való ismerkedesnek, de mégis számtalan (köztük itt is, pedig ugye itt csak a rendes-kedves-normális fickók vannak...) oldalon írtak rám fiúk, hogy szimpatikusnak tűnök 1-1 válasz alapján, küldjek már kepet. Facen dettó, csak ismerőseim láthatják a képeimet, tehát volt aki ramirt, h nem akarnék-e neki kepet küldeni. Vagy szimplán van aki úgy indít, hogy elküld egy csodás kepet a retkes farkáról és azt hiszi ő az Istencsászár..

Szóval nem kell mindig a nőket szapulni, bennetek férfiakban is bőven van negatívum, csak ugye egyszerűbb ha ujjal mutogatunk a másik nemre és szidjuk össze-vissza, legalább addig se rólunk van szó!

2017. aug. 8. 11:11
 48/56 anonim ***** válasza:
75%
"mr quiet" - ja, te vagy az, aki a valóságban meg sem mer szólalni, ha nőt lát, remeg a térde, aztán itt osztod az okosságot? :D
2017. aug. 8. 12:14
 49/56 anonim ***** válasza:
15%

Kérlek ne legyél ilyen értetlen mert megfájdul a fejem.Semmiféle külsővel szembeni elvárást nem említettem.A vonzalom nem egyenlő a feszes seggel,mellmérettel és miegyéb.A szépség tudod meglehetősen szubjektív.Ducibb lány miért ne lehetne vonzó? Már bocs de ezeket a hülyeségeket nem én mondom hanem te.

Az ismerkedés mióta társkeresési szándék? Itt is teljesen félrecsúszol.Majd ha az ismerkedés túlnövi kereteit és meg van a kellő kölcsönös szimpátia továbblépünk.

Mi közöm nekem a retkes farkas képeidhez? Nem szokásom küldözgetni,jobban szeretem ha élőben vizsgálják meg.

Nem,nem én vagyok.Tudod sokat dolgozom és nagyon kevés a szabadidőm.Azt pedig nem pazarlom akárkire.

2017. aug. 8. 22:25
 50/56 anonim ***** válasza:

Milyen jó itt olvasgatni a marakodást.

Egyébként nem teljesen mind1 mire megy a nő?

Es ha a pénz és a jólét éredekli? Mindig ilyen volt a világ, ilyen is marad. Ezt vagy elfogadja valaki vagy nem.

Vmit vmiért. Jó buisness mindenkinek az ilyen típusú parkapcsolat, a normális és a többi bonyolult meg miegymás.

Engem marhára nem izgat ha vki ezért van együtt vkivel. Ha neki ez jó, akkor éljen úgy boldogan.

Vannak olyan férfiak akik pénzert vannak együtt nőkkel. Nincsenek sokan, de tudjuk vannak ilyenek.

Ja és igen vannak szemét, kihasználós pasik. Én is bele botlottam anno ilyenekbe. Utána már tudtam szelektálni.

Es igen bevallom, akit át lehet ba.szni azt át lehet.

Rühellem azt aki ilyen dolgokban álszenteskedik.

Persze vannak kivételek. Na ez a ritka.

2017. aug. 8. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!