Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Össze se jöjjek vele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze se jöjjek vele, ha kevésnek érzem magamat egy férfihez?

Figyelt kérdés

Intelligens, jóképű, kifejezetten pozitív személyiségű férfi keresi a társaságomat, aki már megteremtette maga körül az egzisztenciát.

Nekem kocsim sincs, se házam, és a munkából félretett pénzem sem sok, de ahhoz nem is akarok hozzányúlni.

Viszont nem arról van szó, hogy ne akarnék fejlődni anyagiak terén.

Ő sokkal jobb külsővel rendelkezik férfiként, mint én nőként. Nem értem mit lát bennem, mire lennék elég neki?

Másrészt attól is tartok, hogyha összejönnénk akkor megfordulna a fejében, vagy akár másokéban, hogy biztos bele akartam ülni a készbe.

Nem is vagyok az ideálja, ugyanis már szóba jött, hogy milyen nők jönnek be neki. Igaz én kérdeztem, és nem lekezelő módon közölte.

Ha ennyire kevésnek érzem magam hozzá, inkább hagynom kéne az egészet? 25N 49F

2017. aug. 2. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
25 evesen nem a kocsija meg a haza letenek okan nem jonnek ossze egy lassan 50 eves hapekkal, hanem mert semmi ertelme az egesznek.
2017. aug. 2. 15:56
 2/8 Diavolino44 ***** válasza:
100%
Szerintem az eletkor kulonbseg boven eleg, hogy ezt a kerdest ne tedd fel. Pont ez az egyik ok amiert minimum egy szinten kellene erznetek egymast.
2017. aug. 2. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Negyed évszázad a szüleid hány èvesek?
2017. aug. 2. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy utánad koslat. Az apád lehetne
2017. aug. 2. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért keresi a társaságodat, mert jól esne az önbecsülésének, ha egy fiatal nővel mehetne ide-oda. Továbbá azért választott egy gyengébb anyagi helyzetű és kevésbé jó külsejű nőt, mert tudja, hogy azok kisebb igényűek, olcsóbbak és hűségesebbek.

Persze lehet, hogy egy kicsit szentimentálisabb alkat és csak egy kedves és lojális nőre vágyik, amilyen te vagy, de bárhogyan is van, neked mit adna ez a kapcsolat hosszabb távon? Anyagi biztonságot? Ezen túl nem sokat látok, de ezt is csak akkor, ha feleségül vesz.

2017. aug. 2. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Túl nagy korkülönbség és nem te vagy az ideálja, így nem. :/

Amúgy velem is ez volt nemrég, hogy sokkal feljebb volt a kiszemelt srác, mint én, külső, belső, munka terén. Kevésnek éreztem én is magam. Aztán kiderült, hogy ő pont ilyen lányt szeretne, mint én vagyok, és nem lényeg neki a munkám, ráadásul kinézetre én vagyok az esete, és az előző barátnői is teltek voltak, mint én, neki ez jön be. :)

2017. aug. 2. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a fenti okok miatt érzed kevésnek magad,hanem mert egyrészt nincs önbecsülésed,másrészt te is tudod,hogy gondolkodásilag a korkülönbség miatt nem lehettek egy szinten.Mármint ha érett is vagy,te nem ugyanazt akarod normál esetben az élettől,mint ő közel ötven évesen.Azért ebbe is gondolj bele!
2017. aug. 2. 19:09
 8/8 A kérdező kommentje:

7-es, lehet igazad van, de sokban nem térnek el a céljaink.

Már nem vágyom a bulizásra, ő alapjából véve sem az a kocsmázós, csavargós fajta, a gyerek témát sem erőltetem, neki amúgy is van két nagykorú.

Nem hiszem, hogy neki akarna állni egy újabb gyereknek...

2017. aug. 2. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!