Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl kevésnek érzem magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kevésnek érzem magam egy nőhöz, viszont mindennél jobban vágyok egy párkapcsolatra. Akkor most hogy van ez?

Figyelt kérdés
Elég hosszú lenne részletezni az okokat, a lényeg az, hogy elég súlyos önbizalomhiányban szenvedek. Nincs bátorságom odamenni egy lányhoz sem, hülyén venné ki magát az, hogy egy idegen csak úgy odamegy. Ráadásul hátrányból indulok a magasságom, anyagi helyzetem és szociális - nem létező - életem miatt. Nem tudnék semmivel sem megfogni és megtartani egy lányt sem, nem vagyok egyedi, nem vagyok igazi egyéniség. Neten amúgy próbálkoztam már az ismerkedéssel, de mind kudarcba fulladt. Itt fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy hagyjam a fenébe vagy ne?
2016. okt. 24. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj, hogy önbizalmat szerezz! Komolyan mondom, működik, én pl 100 kiló fölött voltam, aztán fogytam egy csomót, és ezzel együtt a személyiségem is változott. Sokkal kommunikatívabb lettem, elkezdtem szocializálódni, és lányokkal ismerkedni. Sok csalódás is ért ugyan, de nem kell vele foglalkozni, és nem szabad feladni. Csak ne akard görcsösen!
2016. okt. 24. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Sportolj és spórolj! :D
2016. okt. 24. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert azt akarod,hogy más szeressen, mert te nem tudod magadat szeretni. ezért van.

Némi önismeret segíthetne rajtad, tenned kell magadért. Ha te nem szereted magad, más mégis mit akarjon tőled? Más majd vidámnak, határozottnak és érett férfinek tart majd? Mitől? Nem bántalak, ezzel a szemedet akarom felnyitni,hogy egy párkapcsolat úgy kezdődik, hogy először jól vagyok egyedül is. Mint a H betű. Két szára megállna egyedül is, az 'A' betűnél csak az egymásra támaszkodás van, ha egyik kiesik a képből, a másik megborul mint rohadt nád a balatonon.

2016. okt. 24. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt az időszakot próbáld értelmesen eltölteni, biztos hogy benned is van valami plusz és értékes, talán csak a neveltetésedből adódóan kevés pozitív megerősítést kaptál otthon és kevés az önismereted.

Én a te helyedben fejleszteném magam, olvasnék, meglátogatnék pár múzeumot, a külsőmmel is többet foglalkoznék, edzés, sport, új frizura vagy borosta, megfigyelném, hogy mi áll jól. És ami fontos, próbálnám megismerni a nőket és ez csak úgy megy ha nyitsz feléjük, beszélgetést kezdesz, megfigyeled őket. Sajnos ezt a fázist nem tudod kikerülni, vagy félsz és egyedül maradsz, vagy a tettek mezejére lépsz és fokozatosan nyitsz az újra, magyarul kilépsz a komfortzónádból.

Mondjuk kezdetnek barátkozz fiúkkal és olyan lányokkal is akik mellett nem jössz zavarba.

Az agykontroll tanfolyam is lehet egy segítség.

2016. okt. 24. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

A nőknek kell vmi plusz,vagy jó külső/jó személyiség. Ha egyik sincs, és még félénk is vagy, akkor nem fog menni.

Én pl nem vagyok félénk, csak külsőre vagyok problémás, így sose volt nőm, persze szar ügy, de nem tudok, meg te se mit csinálni.

2016. okt. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!