Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jó adottságokkal rendelkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó adottságokkal rendelkező, ám a szerelemben baromi szerencsétlen fiúnak van esélye egy boldog párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Ez volnék én. Az élet legtöbb területén szerencsésnek mondhatom magam(családi háttér,egyetemi tanulmányok, barátok, külső stb.) ám a szerelemben sosem volt szerencsém, még egyetlen normális párkapcsolatom sem volt, inkább csak csalódások, reménytelen vívódások, értelmetlen próbálkozások, hát szóval egy katasztrófa az egész. Belefáradtam már. Mindenféle mással elfoglaltam magam, sportoktól kezdve, a sok sok külföldi utazáson át, a filmeken, sorozatokon keresztül, a játékokig, de valahogy hiányzik valami az életemből, ez pedig egy társ. Nem kell a duma, hogy próbáljak mással foglalkozni, mert egész életemben minden mással foglalkoztam, párkapcsolatom viszont sosem volt és az ember mégiscsak társas lény. Próbáltam magamnak bizonygatni, hogy jól elvagyok egyedül is, de ez a legnagyobb hülyeség, csak magamat csaptam be, most már belátom, hogy mellőlem tényleg egy barátnő hiányzik ,aki kicsit helyreráz, mert jelenleg már semmi nem tud lázba hozni, mindenre ráuntam, hidegen hagy, belustultam, napokon keresztül csak otthon fekszem a házban és nincs kedvem semmilyen programhoz.
2016. aug. 20. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nincs?
2016. aug. 20. 16:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerencse kérdése az egész, akibe én szerettem bele, annak nem kellettem, aki meg belém volt szerelmes, abba meg én nem voltam. Lehetőségem számtalan lett volna arra, hogy legyen párkapcsolatom, de én olyannal nem vagyok hajlandó együtt lenni, aki iránt nem érzek komolyan, annál kétségtelenül még az egyedüllét is jobb.
2016. aug. 20. 16:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Mintha csak a saját jellemzésem olvasnám. :D Tényleg sokat tettem mind külsőleg, mind belsőleg, hogy helyrehozzam magam és később boldog lehessek egy férfi mellett (is), de ez a pont még nem érkezett el.

Viszont azt tanácsolom, hogy ne add fel a reményt, egyszer rád is rámosolyog a szerencse. :) Addig is légy boldog, ismerkedj és próbálj meg örülni az apró dolgoknak!

2016. aug. 20. 16:09
 4/11 anonim ***** válasza:
hány éves fiú vagy? 15 ?
2016. aug. 20. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:
4. Ha egyetemista, akkor nem lehet 15. :DDD
2016. aug. 20. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Egy jó családi hátterű, egyetemista, sok baráttal rendelkező, jó kinézetű, sportoló, utazó srác talál társat.

"Szerencse kérdése az egész, akibe én szerettem bele, annak nem kellettem, aki meg belém volt szerelmes, abba meg én nem voltam."

Na, itt a bibi. Sokkal nagyobb kaliberű csajokat akarsz, mint amilyeneket érdekelsz.

2016. aug. 20. 20:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, ennél komplikáltabb a dolog. Ugyanis több olyan lány volt, akikbe totál bele voltam zúgva, míg mások szerint teljesen átlagosak, vagy átlag alattiak voltak. Illetve ilyen úgymond "fullos csajok" meg értem voltak oda, de én nem láttam bennük semmit. Szóval ez nem olyan egyszerű. Nem olyan fekete-fehér a világ, mint ahogy azt itt a gyakorin sokan elképzelik...
2016. aug. 20. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Van eselyed. Hany eves vagy? (komolyan kerdezem, segiteni szeretnek)
2016. aug. 20. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:

#7: Belső szemlélőként és elfogultan, minden bonyolultabbnak tűnik. Ha kívülről látnád magad, mindjárt egyszerűbbnek gondolnád.

De ha szerinted, szerencse kérdése az egész szerelem dolog, akkor miért sikeresebbek egyesek és miért sikertelenebbek egyesek? Csak mert pszichológiailag szinte mindenkinél lehet magyarázatot találni a sikerére vagy sikertelenségére.

2016. aug. 20. 21:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Ha valakinek eleinte szerencséje van a szerelemben, az könnyebben is marad sikeres, mert a kisugárzása bevonzza újra és újra a hasonlóan jó partnereket. Viszont akinek eleinte nincs szerencséje, annak később is nehéz dolga van, mert semmire nem tud építkezni, csak a negatív tapasztalatokra. Leginkább az elején kell szerencse, ami nagy löketet ad, aztán már magától jön a dolog.

24 éves vagyok.

2016. aug. 20. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!