Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó adottságokkal rendelkező, ám a szerelemben baromi szerencsétlen fiúnak van esélye egy boldog párkapcsolatra?
Mintha csak a saját jellemzésem olvasnám. :D Tényleg sokat tettem mind külsőleg, mind belsőleg, hogy helyrehozzam magam és később boldog lehessek egy férfi mellett (is), de ez a pont még nem érkezett el.
Viszont azt tanácsolom, hogy ne add fel a reményt, egyszer rád is rámosolyog a szerencse. :) Addig is légy boldog, ismerkedj és próbálj meg örülni az apró dolgoknak!
Egy jó családi hátterű, egyetemista, sok baráttal rendelkező, jó kinézetű, sportoló, utazó srác talál társat.
"Szerencse kérdése az egész, akibe én szerettem bele, annak nem kellettem, aki meg belém volt szerelmes, abba meg én nem voltam."
Na, itt a bibi. Sokkal nagyobb kaliberű csajokat akarsz, mint amilyeneket érdekelsz.
#7: Belső szemlélőként és elfogultan, minden bonyolultabbnak tűnik. Ha kívülről látnád magad, mindjárt egyszerűbbnek gondolnád.
De ha szerinted, szerencse kérdése az egész szerelem dolog, akkor miért sikeresebbek egyesek és miért sikertelenebbek egyesek? Csak mert pszichológiailag szinte mindenkinél lehet magyarázatot találni a sikerére vagy sikertelenségére.
Ha valakinek eleinte szerencséje van a szerelemben, az könnyebben is marad sikeres, mert a kisugárzása bevonzza újra és újra a hasonlóan jó partnereket. Viszont akinek eleinte nincs szerencséje, annak később is nehéz dolga van, mert semmire nem tud építkezni, csak a negatív tapasztalatokra. Leginkább az elején kell szerencse, ami nagy löketet ad, aztán már magától jön a dolog.
24 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!