Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy jó adottságokkal rendelkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó adottságokkal rendelkező, ám a szerelemben baromi szerencsétlen fiúnak van esélye egy boldog párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Ez volnék én. Az élet legtöbb területén szerencsésnek mondhatom magam(családi háttér,egyetemi tanulmányok, barátok, külső stb.) ám a szerelemben sosem volt szerencsém, még egyetlen normális párkapcsolatom sem volt, inkább csak csalódások, reménytelen vívódások, értelmetlen próbálkozások, hát szóval egy katasztrófa az egész. Belefáradtam már. Mindenféle mással elfoglaltam magam, sportoktól kezdve, a sok sok külföldi utazáson át, a filmeken, sorozatokon keresztül, a játékokig, de valahogy hiányzik valami az életemből, ez pedig egy társ. Nem kell a duma, hogy próbáljak mással foglalkozni, mert egész életemben minden mással foglalkoztam, párkapcsolatom viszont sosem volt és az ember mégiscsak társas lény. Próbáltam magamnak bizonygatni, hogy jól elvagyok egyedül is, de ez a legnagyobb hülyeség, csak magamat csaptam be, most már belátom, hogy mellőlem tényleg egy barátnő hiányzik ,aki kicsit helyreráz, mert jelenleg már semmi nem tud lázba hozni, mindenre ráuntam, hidegen hagy, belustultam, napokon keresztül csak otthon fekszem a házban és nincs kedvem semmilyen programhoz.
2016. aug. 20. 16:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy meg.

Az igazsag az, hogy a szerelem teljesen elvakit, valaki olyanhoz vonzodsz aki nem letezik, hiszen te az adott szemelyt tokeletesnek latod, kozben kozelrol sem az. Talan egy kicsit megfontoltabban, realisabban kene valogatnod.

2016. aug. 20. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!