Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 cm alatt, szemüveges, átlagos testalkatú srácként esélyem sincs párkapcsolatra. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
22/F2016. szept. 10. 13:22
2/10 Dreamer88 válasza:
Nem.
A testalkat meg a kulso segit, de a SZEMELYISEGED az ami igazan megfogja majd a csajokat.
Menj el kondizni -> jobban fogsz kinezni -> nagyobb onbizalmad lesz -> jobban bejossz a csajoknak
Hajra :)
3/10 anonim válasza:
Hát nem nagyon, hacsak nem vagy annyira jóképű mint Johnny Depp volt fiatalabb korában. Ő is alacsony és átlagos testalkatú, mégis az arcával hódított. De ha az arcod is átlagos, akkor szerintem prosti vagy szüzen fogsz meghalni. És ezt vicc és túlzás nélkül mondom.
4/10 Noren1989 válasza:
Nem. Én hasonló paraméterekkel bírok, mégis 6 barátnőm volt.
5/10 anonim válasza:
Igen, jól gondolod. Alacsonyként baromi jóképűnek kell lenned ahhoz, hogy nőd lehessen.
6/10 anonim válasza:
180 feletti magassággal, sportos testalkattal, egyáltalán nem ronda arccal nekem sincs barátnőm, szóval hidd el nem ezen múlik :D
7/10 anonim válasza:
165cm magas vagyok
Szal aki magasabb az mar eselyes ha jo a szemelyiseged is :-)
8/10 anonim válasza:
A férjem 170 cm, átlagos testalkatú, szemüveges. 9 éve imádom. Ne hallgass a hülyékre. Hogyne lenne már esélyed. 28N
9/10 anonim válasza:
Van esélyed, nyugi. Csak lejjebb kell adnod az igényeidet majd.
10/10 anonim válasza:
Barátom kb. 5 centivel magasabb, mint én (162 centi), szemüveges és átlagos testalkatú. És én imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!