Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 ezres fizetést kevésnek találják a nők, ezért nincs barátnőm?
Mégis honnan tudják, hogy mennyit keresel?
21/L
#6 Lathatod mik a feltetelek ;)
#9 A te altalanosito velemenyedre es vilagmegvalto gondolataidra pont senki nem kivancsi, szia.
"Mert sok csajt látni 20-30 évvel idősebb pasassal...biztos igaz szerelem és nem a pénzre mennek."
És neked mi közöd hozzá, hogy ki kivel van együtt? Talán irigy vagy, hogy nekik van valakijük, neked meg nincs?
És mi van, ha tényleg valós érzelem is van mögötte?
Csak a sárga irigységű magyar állandóan a rosszra gondol, mert magából indul ki.
Ne szopass Bella, ezt nem teheted velem. Igaz, hogy fele annyit keresek, de dupla annyira szeretlek. Tényleg *_*
31/f
"Az én baráti tarsasagomban a túlnyomó többség (fiú lány is)..."
Bírom azért mikor a 19-23 lv korosztály beleokoskodik a nagyok dolgába a fene nagy élettapasztalatukkal.Baba,nyugi,leszel te még 30+,nem tudom marad-e valami a mostani gondolkodásodból addigra.
"Én nem,a nők kezdik azzal ,hogy kifaggatnak :D Általában első kérdések egyike a munkahely,beosztás(ergó jövedelmi viszony),kocsi,lakás.Így ebben a sorrendben"
Ezek alapvető kérdések egy ismerkedés alatt amire ti is rákérdeztek, ne viccelj már. Majd akkor igazat adok, ha telibe rákérdez a havi jövedelmedre, mert akkor jogosan mondod ezt. Kajak, úgy gondolod, hogyha egy kedves aranyos normális lány, csak azért mert felteszi ezeket az alapvető ismerkedési kérdéseket az bizonyára csak a pénztárcád tartalma érdekli? Ne legyél ilyen szűklátókörű kérlek. Szomorú hallani, hogy így gondolkodtok.
"Ezek alapvető kérdések egy ismerkedés alatt.."
Szerencsére más fogalmaink vannak az alapvető ismerkedési beszédtémákról kedvesem.Ezek fontos kérdések lehetnek egy már kialakult szimpátia esetén de indításnak elég meredek.Inkább kérvényezzen egy önéletrajzot részletes egzisztenciális hátérbeszámolóval és akkor legaláb az időm nem rabolja az unalmas interjújával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!