Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 ezres fizetést kevésnek találják a nők, ezért nincs barátnőm?
H..lye vagy, de sebaj, majd agyilag megérsz, vagy nem! :D
Az még véletlenül se jut eszedbe, hogy az agyi értelmi szinted miatt nincs csajod?
Jaa igen, pontosan így van, a csajok rádnéznek és kapásból megállapítják, hogy "Áhh ez csak 190-et keres, kell a francnak.", majd továbbállnak..
Istenem. Komolyan mi ez a tomenytelen mennyiségű baromság mostanában itt GYKn a fizetéssel kapcsolatban??! Minden 2. kérdés erről szól. Mondjuk, aki tényleg azt hiszi, hogy a fizetésének összege a mérvadó egy kapcsolathoz, az meg is érdemli, hogy egyedül legyen. Jobb úgy mindenkinek, főleg nekünk nőknek...
Maf
Mi ez a sok fizeteses kerdes ma.
Igen keves, legyen min. 500 netto. Remelem most orulsz, ezt akartad hallani. 😂
Bella. Én ma rájöttem, hogy akarlak téged :O
31/f
"Ha egy lányt meg ismersz nem úgy kezded, hogy Szia Béla vagyok és 190 ezer ft a fizum, ugye?"
Én nem,a nők kezdik azzal ,hogy kifaggatnak :D Általában első kérdések egyike a munkahely,beosztás(ergó jövedelmi viszony),kocsi,lakás.Így ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!