Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a nők arról, ha egy férfinek csak 150 ezres fizetése van?
Lenézik a 150 ezer körüli fizetés és a diploma nélkülisége miatt? Vagy össze sem jönnének vele?
Engem érdekelne ki mit gondol erről, lejjebb megkérdezték hogy a férfiak mit gondolnak egy ilyen keresetű nőről, engem az érdekelne, mit gondoltok egy ilyen keresetű férfiről, aki keményen dolgozik, de csak ennyi a fizetése a hónap végén, ő hogy boldogul a társkeresők világában?
Szerintem az embernek fel kell találnia magát az életben. Milliónyi (tisztességes) módja van annak, hogy valaki biztos anyagi hátteret teremtsen magának. Csak tenni kell érte. 150 ezres fizetésből nem tudom, hogy akar valaki egy családot is eltartani, vagy olyan életet élni, amikor nyugodtan megengedheted magadnak a luxust. Mivel nekem is lesz diplomám és szüleimnek köszönhetően megszoktam, hogy minden évben tudok menni nyaralni, síelni, vehetek magamnak ami tetszik, ezért ezt a szintet fogom magamnak is megteremteni - és ugyanígy a jövendőbelimtől és elvárom, hogy ne érje be kevéssel, legyen tanult és talpraesett, hogy legalább olyan életet biztosíthassunk majd a gyerekeinknek is, amilyet én is megszoktam.
Szóval nekem ez így kevés lenne, nem egy színvonalon lennénk, ami ellentétekhez vezet.
21L
"150 ezres fizetésből nem tudom, hogy akar valaki egy családot is eltartani, vagy olyan életet élni, amikor nyugodtan megengedheted magadnak a luxust. Mivel nekem is lesz diplomám és szüleimnek köszönhetően megszoktam, hogy minden évben tudok menni nyaralni, síelni,"
Ment a zöld kéz.
Ezt nem éri meg sok pasi, hogy hiába kemény és fáradtságos a munkájuk, ha párjuk lenne, valahogy összejönne nekik, ez a százpárezer ft, semmire sem elég.
Ma még egy nő is többet keres ettől.
Magyarra lefordítva: Jelenleg egy elkényeztett 21 éves egyetemista vagy munka és kereset nélkül aki semmit nem tud igazán az életről, az érvényesülésről, egyedül annyit tud, hogy sok pénzt akar.
És szabad megkérdeznem, hogy te mennyit keresel szöszi? Ja, hogy még valami egyetemi büfészakon tanulsz? Kitalálom, gazdásznak vagy jogásznak tanulsz?
Tudtad, hogy a legtöbb jogász 0 forintot keres mert echte munkanélküli? Rengeteg olyan csaj ismerősöm van, aki gazdásznak tanult és az egyetemi évei alatt azzal áltatta magát, hogy ha végez ő majd fél millió forintot fog keresni. Igen ám, abból a fél millából lett 150 ezer...
Én azzal a felfogással élek, hogy a szeretet és a tisztelet a legfontosabb alappillér egy kapcsolatban, na most tisztelni akkor lehet valaki ha felnézel rá. Ha felnézel rá mert keményen dolgozik, akkor minden eendben. Ha elismered hogy kémyen dolgozik, de úgy érzed hogy bután csinálja, vagy nem leleményes, nem talpraesett, nem ragadja meg a lehetőségeket az életben, akkor az hogy nem
Lusta, az sajnos kevés. Átmeneti periódusnak megteszi a kemény munka és a kevés pénz kettőssége, de mondjuk hosszú távon zavaró lehet. Főleg ha könnyen meg tudod haladni ezt a szinted, vagyis a párod szintjét lányként.
Ja és a pénz azért is fontos kérdés, mert az ember nyugodtabban tudja élvezni a hétköznapjait ha tudja, hogy bármi történik, van amihez nyúlni. Nem a luxus életért, hanem a biztonságérzetért.
400 nettó messze nem átlagkereset egy 21 éves, még le sem diplomázott embernek (hacsak nem dolgozik kb. éjjel, nappal folyamatosan). Lehet, hogy te úgy látod, hogy ez teljesen normális és elérhető pedig abszolút nem az.
Az ilyen korú emberek maximum 2-3%, HA el tud érni ilyen színvonalat, de annyi biztos, hogy amíg eddig eljutott azt is szinte kizárórag a szülei közbenjárásával érte el és nem önerőből.
Lehet, hogy te ezt alapnak elvárod merthogy te is tudod teljesíteni, de nem mindenkinek voltak olyan lehetőségeik mint neked pl. Egy valami biztos, jól kereső munkát nem a neten vagy az üzletek elé kirakott hirdetéseken fog találni az ember, hanem valamilyen magasabb beosztású rokon benyomja valami irodai helyre középvezetőnek.
Vegyük pl. az én munkahelyemet. A "szakmai igazgatónk" sík idióta, semmihez nem ért csak a statisztika készítéshez, de tényleges tudása vagy rálátása nincs semmilyen dologra azzal kapcsolatban amihez a beosztása alapján vezetőnek kellene mondania magát.
#2 Elég nagy pofáraesés lesz, amikor kijössz az egyetemről, csak mondom. Ugyanis kezdőként a szakok 99%-án nem fogsz 150-nél többet keresni évekig:)
Egyébként természetesen nem kell megelégedni a langyos húggyal, de az egész hozzászólásodból annyira süt a valóságtól való totális elszakadás, hogy nem tudtam mellette elmenni szó nélkül.
Ugyanez egyébként a kérdezőre is vonatkozik, legalábbis aki ilyet ír, hogy "ma még egy nő is többet keres ettől" ott óriási problémák vannak fejben és értékrendben, kezdve azzal, hogy végtelenül sértő a nőkre nézve, folytatva azzal, hogy a leghalványabb elképzelése sincs az általános jövedelmi helyzetről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!