Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos huszonéves egyetemista lányok! Mennyire változna meg a véleményetek egy srácról, ha kiderülne, hogy csak egy 200-300 ezres kocsija van?
Mégis melyik gyakornoki pozíció fizet annyit, amiből a csoporttársaid normális autót vesznek maguknak és mégis melyik egyetemen vitték ennél többre a 23 évesek? Én egyetemen dolgozom, de az itteni hallgatók többségének azért nem futja kocsira. Mit jelent nálad a vitte valamire kifejezés? Az, hogy a szülei vesznek neki valamit nem azt jelenti, hogy ő vitte valamire.
Egy átlagos egyetemista lányt nem fog érdekelni milyen autód van. Egy okosabb lehet mondjuk kiröhög, hogy ennyi pénzt adtál egy kocsira, ami 1 év múlva szétesik alattad, ahelyett, hogy várnál, amíg lesz pénzed és vennél egy normálisabb kategóriájút.
#1: Hát normális alatt nem tudom mit lehet érteni a mai világban, de számomra mondjuk egy közgáz/vegyész hallgató koliban élő, klasszikus barna hajú, de az átlagtól picivel dekoratívabb csaj normálisnak számít, mondjuk ilyen külsővel:
Legalábbis az egyetemista lányok döntő többsége ebbe a kategóriába tartozik, ahogy megfigyeltem.
Én akkor szerettem bele a számomra Igaziba, amikor beültem a kis tragacs autójába, és olyan természetesen, feszengés mentesen, szeretettel kezelte a dolgot, hogy azonnal elolvadtam. :)
Amivel viszont ki lehet kergetni a világból, az a lepukkant tragacs tuningolva... Na, az ultra gáz. Abból nem csak az látszik, hogy nincs pénze normális kocsira, hanem az is, hogy ami van, azt is faroknövelő fa..ságokra költi - ez inkább baj.
Én is olyasmi barna lány vagyok mint amilyenek azok, akiket a három képen mutattál.
A barátom 25 éves és még mindig bérlettel és bringával jár a városban. (Amúgy van jogsija mindkettőnknek) Rohadtul nem érdekel, hogy nincs kocsija.
De a fiú unokatesómnak is szerintem olcsóbb, mint félmilliós kocsija van és csini barátnője van neki is.
Így most kocsi nélkül hogy állsz a lányokkal? Hidd el ami a helyzet most, az a kocsi után sem fog változni csak a kocsi miatt
21/L
"Így most kocsi nélkül hogy állsz a lányokkal?"
Sehogy.
Irigyelném, hogy van kocsija. Nekem ilyenre sem futja.
21L
7:
És miért gondolod hogy autóval más lenne?
Miért érdekelne az autója?
5éves korom óta szökőévente egyszer,ha beleülök kocsiba.
Hidegen hagy,más mivel közlekedik.
Még az autómárkákat se imserem kimondottan, csak hallásból. Nem tudom,melyik autó mennyit ér ránézésre.
Ha valami luxusautót látok az utcán se érdekel ki ül benne.
Nekem az életben nem lesz autóm,remélem a barátom se akar később.
Eleve hülyeségnek tartom ha valaki kocsival megy egyetemre,holott 20perc alatt le us sétálhatná az utat.
Azt viszont díjaznám,ha élnék párkapcsolatban és mondjuk randiznék vakakivel, meg tudom róla,hogy biciklivel közlekedik.
Nem csak azért ,mert egészséges,hanem mert óvja a környezetét.
(Kocsi= levegőszennyezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!