Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a nők arról, ha egy férfinek csak 150 ezres fizetése van?
Lenézik a 150 ezer körüli fizetés és a diploma nélkülisége miatt? Vagy össze sem jönnének vele?
Engem érdekelne ki mit gondol erről, lejjebb megkérdezték hogy a férfiak mit gondolnak egy ilyen keresetű nőről, engem az érdekelne, mit gondoltok egy ilyen keresetű férfiről, aki keményen dolgozik, de csak ennyi a fizetése a hónap végén, ő hogy boldogul a társkeresők világában?
A parom technikuskent netto 300e keres(ne)
DE !!!
vonjak a fizuja 50% meg vagy 10 evig
Igy marad 150e ... Es meg vele vagyok !
Magyarország nem arról híres,hogy itt nagyon jó élhető magas bérek lennének.Persze tényleg akad olyan,aki keres mondjuk havi nettó 300 ezret pl manager multinál,de nem az a jellemző.
Ismeretségi és baráti körömből egy embert nem tudok mondani,aki 230 felett keresne.Pedig van köztük több tanultabb ember is.
Rendkivul egyszeru.
Akinek szamit a penz, az tegyen erte. Szerezzen megfelelo vegzettseget/kepzettseget (nem minden jol jovedelmezo foglalkozashoz kell ugyanis diploma). Penzugyi teruleten (letezik mas hasonlo terulet is, de en ezt ismerem behatoan) a junior kezdo fizetes netto 250, amit 4-6 ev szorgalmas munkaval (ezaltal eloremenetellel) vigan fel lehet tornaszni netto 500-ra. Utana mar kell a szerencse is a feljebb lepeshez, ami mar tenyleg nem jon sokaknak ossze.
Akinek nem szamit a penz, nem erre osszpontositva valaszt szakmat, annak pedig nyilvan hozza hasonlo gondolkozasu part kell talalnia - akinek szinten nem ez az elsodleges. Eltero gondolkozas eseten amugy sem csak ez a pont lenne kerekkoto kettejuk kozott.
Megint rinya meg a oltàs.
Igaza van a 21 éves lànynak,vannak céljai ambíciói,az hogy ti néhànyan nem vittétek véghez a ti bajotok,pont ez a baj a sok magyarral,nem tesz a céljaiért elfogadja a langyos sz..rt.
Mit tesztek a célokért,pl heti hàny óra önképzésetek van?
Mennyit szàntok a fejlõdésre?
Munkahelyeteken heti szinten mennyi plusz munkàt vàllaltok?
Kidolgozzàtok a beleiteket?
Teljesen jól írja a 21 éves làny,érettebb mint ti,ti meg sirjatok.Õ meg fogja csinàlni veletek ellentétben,akik most leszóljàk,a magyar csak ehhez ért leoltani a màsik ambícióit,gusztustalan.
Nem hiàba a magyar csajok nem csípik a magyar palikat megértem,borzasztó egy korlàtolt,buta,igénytelen szürke népség.
Lepontozàs GO
29F
És képzeljétek a környezetemben a vezetõim kollégàim jóval nettó 400k felett kapnak jóval.
Ja,hogy ehhez mérnöki diploma is tàrsul meg kiegészitõ képzések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!