Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnak a nők arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak a nők arról, ha egy férfinek csak 150 ezres fizetése van?

Figyelt kérdés

Lenézik a 150 ezer körüli fizetés és a diploma nélkülisége miatt? Vagy össze sem jönnének vele?

Engem érdekelne ki mit gondol erről, lejjebb megkérdezték hogy a férfiak mit gondolnak egy ilyen keresetű nőről, engem az érdekelne, mit gondoltok egy ilyen keresetű férfiről, aki keményen dolgozik, de csak ennyi a fizetése a hónap végén, ő hogy boldogul a társkeresők világában?

#ismerkedésvilága
2017. máj. 20. 14:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

A parom technikuskent netto 300e keres(ne)

DE !!!

vonjak a fizuja 50% meg vagy 10 evig

Igy marad 150e ... Es meg vele vagyok !

2017. máj. 20. 15:54
 22/37 MolotovPunk ***** válasza:

Magyarország nem arról híres,hogy itt nagyon jó élhető magas bérek lennének.Persze tényleg akad olyan,aki keres mondjuk havi nettó 300 ezret pl manager multinál,de nem az a jellemző.

Ismeretségi és baráti körömből egy embert nem tudok mondani,aki 230 felett keresne.Pedig van köztük több tanultabb ember is.

2017. máj. 20. 15:59
 23/37 anonim ***** válasza:
Soha nem unjátok meg ugye? Szánalmasak vagytok
2017. máj. 20. 16:17
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd 4x utan jon ra az ember, hogy sajnos nem az a lenyeg hogy 400e v 150e vkinek a fizuja hanem hogy milyen EMBER. Szereti tiszteli e a parjat, oszinte, becsuletes, egyenes-e. Mert ha ezek egyike hianyzik, megette a fene az egeszet, semmire se megyek azzal, ha egy millat is keres.
2017. máj. 20. 16:45
 25/37 anonim válasza:

Rendkivul egyszeru.

Akinek szamit a penz, az tegyen erte. Szerezzen megfelelo vegzettseget/kepzettseget (nem minden jol jovedelmezo foglalkozashoz kell ugyanis diploma). Penzugyi teruleten (letezik mas hasonlo terulet is, de en ezt ismerem behatoan) a junior kezdo fizetes netto 250, amit 4-6 ev szorgalmas munkaval (ezaltal eloremenetellel) vigan fel lehet tornaszni netto 500-ra. Utana mar kell a szerencse is a feljebb lepeshez, ami mar tenyleg nem jon sokaknak ossze.

Akinek nem szamit a penz, nem erre osszpontositva valaszt szakmat, annak pedig nyilvan hozza hasonlo gondolkozasu part kell talalnia - akinek szinten nem ez az elsodleges. Eltero gondolkozas eseten amugy sem csak ez a pont lenne kerekkoto kettejuk kozott.

2017. máj. 20. 17:48
 26/37 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes, itt mindenki milyen jól keres :D Nagy kamuk vagytok :D
2017. máj. 20. 21:38
 27/37 anonim ***** válasza:
Én nőként tényleg őszintén azt mondom, hogy engem nem zavar ha a pasim kevesebbet keres, nincs annyi diplomája stb. DE ilyen esetben a pasi lesz az, akit egyszer elkezd zavarni, problémákat generálni, elkezd majd más nőket nézegetni, mert hirtelen már ronda is lesz a nő így a szemében... Vagy ha közös tervei lesznek, közös nyaralás, közös lakás, és ő nem tud ugyanannyit beletenni ebbe, akkor majd rosszul érzi magát máshogy próbál majd a dolgon kompenzálni. Ugyan nem helyes ezt kimondani, de mint az életkor esetében, itt is akkor van a legtöbb esély a jó vég-kifejletre, a ha pár tagjai közel azonos keresetűek.
2017. máj. 21. 00:43
 28/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, te a közös kasszáról írsz. Akkor meg nem számít, hogy ki ad bele többet. Szerintem egy párkapcsolat csak így működhet. Ha nem közös kassza van, akkor időről időre újra előjön a pénz probléma. Ha valakivel együtt akarsz élni, netalán egy egész életet tervezel vele, a pénztől kezdve, a problémákon át, mindent meg kell osztani és együtt megoldani!
2017. máj. 21. 06:26
 29/37 anonim ***** válasza:
7%

Megint rinya meg a oltàs.

Igaza van a 21 éves lànynak,vannak céljai ambíciói,az hogy ti néhànyan nem vittétek véghez a ti bajotok,pont ez a baj a sok magyarral,nem tesz a céljaiért elfogadja a langyos sz..rt.

Mit tesztek a célokért,pl heti hàny óra önképzésetek van?

Mennyit szàntok a fejlõdésre?

Munkahelyeteken heti szinten mennyi plusz munkàt vàllaltok?

Kidolgozzàtok a beleiteket?

Teljesen jól írja a 21 éves làny,érettebb mint ti,ti meg sirjatok.Õ meg fogja csinàlni veletek ellentétben,akik most leszóljàk,a magyar csak ehhez ért leoltani a màsik ambícióit,gusztustalan.

Nem hiàba a magyar csajok nem csípik a magyar palikat megértem,borzasztó egy korlàtolt,buta,igénytelen szürke népség.

Lepontozàs GO

29F

2017. máj. 21. 09:20
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

És képzeljétek a környezetemben a vezetõim kollégàim jóval nettó 400k felett kapnak jóval.

Ja,hogy ehhez mérnöki diploma is tàrsul meg kiegészitõ képzések?

2017. máj. 21. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!