Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a nők arról, ha egy férfinek csak 150 ezres fizetése van?
Lenézik a 150 ezer körüli fizetés és a diploma nélkülisége miatt? Vagy össze sem jönnének vele?
Engem érdekelne ki mit gondol erről, lejjebb megkérdezték hogy a férfiak mit gondolnak egy ilyen keresetű nőről, engem az érdekelne, mit gondoltok egy ilyen keresetű férfiről, aki keményen dolgozik, de csak ennyi a fizetése a hónap végén, ő hogy boldogul a társkeresők világában?
"de nem muszáj megrekedni mondjuk 40 éves korodra is ezen a szinten."
Szövegértelmezés nem árt ám:
"Egyébként természetesen nem kell megelégedni a langyos húggyal"
Egyébként életkorról szó nincs a kérdésben.
Basszus, igazad van!
Mindjárt le is megyek kicsit a blahára és belerúgok néhány hajléktalanba, hogy miért akkora lúzerek hozzám képest.
21 évesen a szülei tartják el és minden évben megy nyaralni,diplomája még nincs,majd beírja,hogy havi 400 ezret keres...
Jah a mesékben esetleg. :D
Magyarországon egyébként rengetegen nettó 120-200 ezer között keresnek,szóval nehezen fogsz találni magadnak ebben az országban olyan pasit,aki nagyon jól fog keresni.Ha csak nem valami 40-es gazdag nagy vállalkozó,vagy igazgató férjed lesz.:D
Öreg 500-at keresek, és egyedül vagyok. Szerinted tényleg a pénz a legfontosabb, és ha nincs, akkor nem lehet barátnőt találni?
Marhaság, ha ez így működne, akkor rengeteg embernek nem lenne párja, a multiknál dolgozóknak meg mindenkinek lenne, a valóság meg valahogy mégsem ez
Szerinted csak annak van kapcsolata, aki 300 fölött keres?! Komolyan??? Tényleg???
Az országban ezek szerint csak szingli pasik vannak bammeg. De mondok jobbat! Menj el gyárba! 100 pasiból 99-nek van csaja, egy részüknek még családja is. Biztos tudnak valamit, amit az itt kesergők nem.
Túlórázz sokat, vállalj másodállást, aztán vehetsz magadnak nőt!
Csak vegyél hozzá pumpát is, ne szájjal kelljen mindig felfújni!
Nagyot lehet álmodni,de kevés az esély,hogy megvalósul az,amit 21 évesen most elképzelsz...
(20 évesen én is ábrándoztam sok mindenről.)
Külföldön persze kereshetsz lazán 400 ezret,mivel Ausztriában pl egy gyári melós is keres,havi nettó 330-350 ezret.
Mellesleg 2 diplomás ismerősöm is van,aki ebben az országban él és érdekes módon egyikőjük sem keres 210-220 nettónál többet.Persze az igaz,hogy én tőlem valamivel többet keresnek,mivel én nem vagyok diplomás meg én szakmunkás végzettségemmel (csak pék vagyok.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!