Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolnak vadállatnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolnak vadállatnak a pasik?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, hogy ha lát valaki képen, vagy személyesen, de még nem ismer, akkor úgy gondolja, hogy nagyon vad vagyok, és benne vagyok bármiben, viszont miután beszéltek velem, megváltozik kicsit a véleményük. Mert bár tényleg vad vagyok, de nem könnyen kapható. Nem fekszem le senkivel csak úgy.

Viszont ez a kisugárzás nagyon megnehezíti a dolgomat, mert a félénkebb srácok nem mernek próbálkozni, csak a nőcsábászok, de ők meg szexre mennek, és nekik ez nem tetszik, hogy én pedig nem.

Mit lehetne kezdeni a kisugárzásommal?

2016. dec. 10. 23:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%

Egy képről nem jön le a kisugárzásod...Ne öltözz be ringyónak egy kép kedvéért, aztámn máris megoldódik a problémád.

És szeméylesen se öltözz annak...Biztosan nehéz feladat lehet, de sokaknak sikerült már megoldani.

2016. dec. 10. 23:39
 2/25 A kérdező kommentje:
A képeimen csak az arcom látszik, és élőben sincs kint soha semmim. Azt mondják, a szemem olyan.
2016. dec. 10. 23:43
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
Akkor kamuznak. És azért teszik, hogy elhidd te is, igy könynebben dughatnak. Egyebet nem tudok elképzelni. Bögyös vagy? Mondjuk Bögyös , meg nagyobb fenekű csajok esetében is leginkább a szex jut eszébe a férfiaknak.
2016. dec. 10. 23:48
 4/25 A kérdező kommentje:
Igen, nagyobb fenekem van, de izmos vagyok, csomót edzem.
2016. dec. 10. 23:49
 5/25 anonim ***** válasza:
56%
Illetve ha már a szemnél tartunk van egy tetovált szemöldökű ismerősöm, először ringyónak néztem, és végül kiderült, hogy nem is álltam olyan távol az igazságtól, bár pénzt nem kapott érte...
2016. dec. 10. 23:50
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan bizonyos szemtípus, amiről ez jut az ember eszébe, lehet a smink is rásegít, nemtom. Küldj képet a szemedről, én nem vagyok nőcsábász, nem fogok rádhajtani :D

Jó duma, tudom.

2016. dec. 10. 23:57
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem kell hozzá smink, medencénél is gyakran bámulnak rám "úgy"...
2016. dec. 11. 00:00
 8/25 anonim ***** válasza:

'Van egy olyan bizonyos szemtípus, amiről ez jut az ember eszébe, lehet a smink is rásegít, nemtom'

Na igen. Épp erről a kamuról beszéltem.

2016. dec. 11. 00:06
 9/25 anonim ***** válasza:

Milyen kamu? :D majd pont egy full ismeretlen, sosem látott gyikes valakinek állok neki tenni a szépet, hátha könnyebben megdughatom? :D életszerű.

Az említett szemtípus olyasmi, aminek a két széle 'ki van húzva', nem kerekre nyitott, hanem szűkebb, amihez a vélt vagy valós homlokráncolás is hozzájárul. Tudom, miről beszélek.

2016. dec. 11. 00:19
 10/25 anonim ***** válasza:
27%
Jaja, gondolom fotót akartál kicsikarni a csajtól. Nyugodtan mondhatod azt is, hogy a férfiak kb az esetek 1% -ában nézik meg, veszik észre azt, hogy a nőnek van szeme is. Én is tudom miről beszélek. Nekem ne dumáld már be baski, hogy azért fordulsz egy csaj után, mert feltünt milyen szexi szeme volt...ne idegítsél ,már a hülyeségeddel :D A szemnek, meg a szexualitásnak pont nulla köze van egymáshoz. Kivéve ha neked ez a fétised.
2016. dec. 11. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!