Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolnak vadállatnak a pasik?
Mindig ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, hogy ha lát valaki képen, vagy személyesen, de még nem ismer, akkor úgy gondolja, hogy nagyon vad vagyok, és benne vagyok bármiben, viszont miután beszéltek velem, megváltozik kicsit a véleményük. Mert bár tényleg vad vagyok, de nem könnyen kapható. Nem fekszem le senkivel csak úgy.
Viszont ez a kisugárzás nagyon megnehezíti a dolgomat, mert a félénkebb srácok nem mernek próbálkozni, csak a nőcsábászok, de ők meg szexre mennek, és nekik ez nem tetszik, hogy én pedig nem.
Mit lehetne kezdeni a kisugárzásommal?
Egy képről nem jön le a kisugárzásod...Ne öltözz be ringyónak egy kép kedvéért, aztámn máris megoldódik a problémád.
És szeméylesen se öltözz annak...Biztosan nehéz feladat lehet, de sokaknak sikerült már megoldani.
Van egy olyan bizonyos szemtípus, amiről ez jut az ember eszébe, lehet a smink is rásegít, nemtom. Küldj képet a szemedről, én nem vagyok nőcsábász, nem fogok rádhajtani :D
Jó duma, tudom.
'Van egy olyan bizonyos szemtípus, amiről ez jut az ember eszébe, lehet a smink is rásegít, nemtom'
Na igen. Épp erről a kamuról beszéltem.
Milyen kamu? :D majd pont egy full ismeretlen, sosem látott gyikes valakinek állok neki tenni a szépet, hátha könnyebben megdughatom? :D életszerű.
Az említett szemtípus olyasmi, aminek a két széle 'ki van húzva', nem kerekre nyitott, hanem szűkebb, amihez a vélt vagy valós homlokráncolás is hozzájárul. Tudom, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!