Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egyedül jár mindenhova (mozi, szórakozóhelyek, stb. ), arról mit gondolnak a férfiak? Negatívum vagy pozitívum?
Azt gondolom, hogy talán introvertált. Ha ez igaz, akkor nálam ez negatívum, mert őket nehezebb megismerni, túlságosan zárkózottak, a bizalomépítéssel nem kevés idő eltelik. Bár benne lenne a pakliban, hogy tévedek, mivel egy introvertált nő nem megy szórakozóhelyre.
Mindenesetre én inkább azokat a nőket szeretem, akik társaságiak, nyitottak, és közvetlenek.
Hát, szerintem egy introvertált nő nem megy egyedül szórakozni.
Szerintem inkább pozitív, mert ha nincs éppen senkije, vagy a barátait nem érdekli/nem érnek rá az adott programra, akkor képes együl is elmenni. Szóval én úgy gondolom, hogy egy talpraesett, magabiztos nő.
Gondolni nem lehet ennyiből konkrétra. Annyi biztos, hogyha legalább egyedül van, egy pasi könnyebben odamegy, ha felkelti az érdeklődését.
Ha arról van szó, mint amit a korábbiak említettek, hogy introvertált, és ezért megy inkább egyedül az nálam például pozitív.
Egy 25 éves introvertált férfi, aki hasonlóan előfordul, hogy egyedül megy rendezvényekre ha kell.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!