Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni egyedül?
27/N vagyok. Akármennyire próbálom elválasztani a munkámat a magánéletemtől, nem megy. Jó vagyok a területen, amin dolgozom, de kényszerpálya. Dolgozni viszont muszáj, másképpen nem élnék meg.
Tökéletesen reménytelen, hogy párt találjak. Jártam edzeni, próbáltam bulizni, társkeresőztem, de nem jött össze semmi. (Bent a munkahelyemen főnök vagyok, kint szeretnék nő lenni, egyenrangú kapcsolatban élni valakivel…)
Eddig keresgéltem és egyensúlyoztam valahogy: próbálok a szabadidőmben sokat lenni a barátaimmal, mindig emberek közé menni, meghallgatni őket, sokat beszélgetni, de ez sokszor a munkám rovására megy. (Ha éjfélig vigasztalsz valakit, akinek összetört a szíve, másnap nem tudsz telejsíteni.) Ha fordítanék, és a munkát helyezném előre, szép eredményeket érhetnék el, de nem lennének barátaim.
Azt hiszem, lejárt az időm. Hacsak nem nyerek a lottón, akkor harminc éves koromig nem nagyon változik a helyzet. (Egyébként egyedül élek, önálló vagyok, nem a szüleim tartanak el.) Aki viszont addig nem talált párt… az ki tudja, fog-e már…
Nektek mi lenne a taktikátok erre a helyzetre? Hogyan élnétek túl?
Kérdés: mikor akarsz gyereket meg házasságot, ha egyáltalán akarsz?
Azért kérdem, mert én még csak 25 vagyok, és amiatt nem 'merek' nálam 1-2 évvel idősebb nőkhöz közeledni, mert úgy gondolom, ők már 1-2 éven belül akarnak, nekem meg azért kéne 3-4 év, mire úgy érzem, eljutott odáig egy kapcsolat - amúgy semmi bajom nem lenne a korkülönbéggel. Nyilván nem vonok belőled statisztikát, de ha már itt vagy, gondolom megkérdezem :D
25/F
Szerintem találhatsz társat magadnak,ne aggódj még fiatal vagy.
Ismerkedj sok helyen élőben-neten egyaránt és majd lesz társad ne aggódj,sok sikert szerencsét kívánok neked!
Társat találni nehéz dolog nem megy egyik napról a másikra
valakinek könnyebb,és valakinek nehezebb,szerencse dolog,szerencse is kell hozzá!
Sok szerencsét! 30N
Nekem tetszik a helyzeted. Az hogy kényszerpálya a meló, szívás tényleg, de ott a sok előny is... barátok, önálló lét, szingliség. Nagyon sok előnye van a helyzetednek. Kockázatos változtatni, de megértelek, hogy bele lehet unni mindenbe :)
Én mindenképp hagynám, hogy a történetemet a sors alakítsa. Azaz jól érezném magam úgy, ahogy vagyok, de nyitva hagynám a kapukat. Aki szeretne a történetem részese lenni, az nyugodtan lépjen csak be hozzám, és akkor jöhetnek a közös élmények és a többi :)
Kérdező! idézet: "..Hacsak nem nyerek a lottón, akkor harminc éves koromig nem nagyon változik a helyzet. .."
Ezt kutya legyek,ha értem! Ha nyersz a lottón,akkor változik a helyzet? Tehát akkor sok pénzed lesz és akkor lesz pasid? Tehát a pénzedért lenne pasid?
A másik lehetőség mi van ha nem nyersz a lottón? Akkor 30 éves korodig nem változik semmi.Ezt írtad. Eddig stimmel.
De ha nem nyertél a lottón (30éves korodig nem változik semmi)...és utána mi fog változni?
Tehát 31 éves korodtól mi változik meg?...és 32 évesen?...és 33 évesen? Akkor már megváltozik valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!