Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik rendszeresen egyedül töltik az év végi ünnepeket? Hogyan lehet ezt "túlélni"?
Ne dramatizáld túl.
Hogy akarsz kapcsolatot, ha annyira nem ismered magad, hogy bedepizel, ha egyedül vagy?
Nekem sikerült most év végére rontanom el az egyetlen olyan lánnyal aki igazán megértett és akivel tényleg imádtam beszélni mert összhang volt köztünk. De már edzett vagyok, előző években is egyedül töltöttem ünnepeket ha szülőt és rokonokat leszámítom, hozzá lehet szokni.
Ha tanácsot kellene adnom, próbáld elterelni a gondolataidat, keress valami olyan elfoglaltságot amit nem érzel majd kényszernek. Ha ez nehéz, akkor keríts sort minden elmaradt teendőre, nagytakarítás, ünnepek előtt amíg még nyitva vannak, hivatalos ügyeket elintézni, felújítás, bármi ami amúgy is hasznos és máskor nem szánnál rá szívesen időt.
Ugyanígy kerüld a TV-s karácsonyi dömpinget a romantikus filmekkel, ilyenkor szíved meghasad ha ilyet nézel. Ha neten beszélgetnél (és női kérdező), ne lépj elhamarkodottan és kétségbeesve, mi férfiak nem vagyunk egyformák, sokunk kihasználja az alkalmat, nagyon lehet érezni rajttok ha sérülékenyek és befolyásolhatóak vagytok. Alkohol sem probléma, ne ivással töltsd az ünnepeket, inkább végy egy nap többször forró fürdőt, ismerj meg egészen új zenekarokat, tanulj meg olyan ételeket amiket eddig nehéznek éreztél. A sírás pedig jót tesz mert kiadod magadból a feszültséget és stressz oldó, de ez ne járjon együtt azzal, hogy szerencsétlennek érezd magad (vagy ha férfi kérdező vagy, vesztes sem leszel ettől). Nem írtál kort, de még 60-70 évesen sem áll meg az élet, mindent át lehet vészelni, amennyire közhely és klisé, az idő igenis segít továbblépni.
Küzdj, mert később még lesz miért. Ha nem adod fel, mindent átvészelsz.
Mivel általában téli, hideg napra esik, jó párszor becsúszott már betegség. Továbbá egy elég rossz emlékem is kapcsolódik a dologhoz.
Évekig nem volt gond, de a baráti társaság szétszéledt külföldre. Nehéz lenne olyat találni, akivel lehetne komolyan beszélgetni és lazulni is kicsit, továbbá megbízom benne. Mással meg nem igazán szeretem az időmet tölteni, mivel rengeteget kell tanulnom a vizsgákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!