Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez itt az az oldal, ahol feltehetem a költői kérdést magamnak (és nektek), miért vagyok egyedül?
19-20-21 évesen még elképzelni is képtelen lettem volna hogy 29 és majdnem 30 évesen még mindég egyedül leszek, barátnő, társ, kapcsolat nélkül. Mi változott meg azóta? Miért nem megy úgy mint akkor? Teszem fel mindég magamnak a kérdést és nem találok rá választ. Nem érint jól lelkileg. Próbálom végig gondolni, hogy miért lehet, talán nem jó helyekre járok, talán nem a megfelelő emberekkel ismerkedem, talán túl válogatós vagyok, talán az elutasítást nem tudom jól kezelni, nem tudom. Nem akarom én görcsösen, de vágyom a társat azt a valakit és nyitott szemmel járok és tovább keresem.
29f
Tökjó dolog az önfejlesztés. Sosem késő belekezdeni! (szóval még várhatsz vele éveket is akár.. :D NEEM!)
Tudok segíteni az elkezdésben, egy utat végigjártam én is. Írj privit, írd le, hogy mit szeretnél, mire vágysz, mire van szükséged, és segítek megtalálni az információkat-könyveket-tanulnivalót, ami segítségedre lehet céljaid elérésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!