Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül velem történnek ilyenek?
Nem vagyok kimondottan szép,inkább átlagos vagyok. Másfél éve nincs párom, mert nem találkozok olyannal akit eltudnék magam mellett képzelni. A napok nagyon új arcokat nem hoznak hisz jellemző rám a monotonítás,-sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni.
Ha éppen megfog valaki és van választási lehetősége,miért mindig én vagyok az aki alul marad? Egyáltalán hogy merülhet fel hogy legyen másodhegedűs is? Ha valakivel kavarok,nem úgy lenne korrekt akkor mással addig nem teszem ameddig nem dől el valamelyik irányba?
Nem érzem úgy az életszemléletemmel lenne probléma. Nekem van egyedül ennyi kudarcom?
19/L
Nem egyedül veled... kettővel a te kérdésed alatt láttam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
De semmi para, egy kamaszszerelem után biztosan lesz valami komoly is.
Az meg fog még történni párszor... látja, hogy esetleg kihasználhat, mert magányosnak érzed magad....
Én is azt tanácsolom, ne keress - csak járj nyititt szemmel, szívvel. Úgyis jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!