Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a függvénye, hogy valaki egyedül marad vagy sem?
Figyelt kérdés
Mik azok a külső-belső tulajdonságok, amik miatt egyedül kell élnie valakinek és senkinek sem fog kelleni?2016. nov. 3. 17:41
1/9 anonim válasza:
tutyi-mutyiság, túl kevés embert ismer, túl kevés ember ismeri
2/9 anonim válasza:
Külsőleg: ha valaki nagyon csúnya, igénytelen. Belsőleg: rosszindulatú, gonosz, bosszúálló, aljas, hazug.
3/9 anonim válasza:
Nekem a külsőmmel soha nem volt még gondom, és kedves, okos lánynak is tartanak, de túl zárkózott és csendes vagyok, ami viszont egy pasinak se tetszett még eddig. Szóval maradok egyedül.
20L
4/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy férfiról van szó, vagy nőről.
Férfi: aránytalan, esetleg kisfiús arc, visszahúzódó személyiség, határozatlanság, érzékeny jellem
Nő: nagyon aránytalan arc, nagy túlsúly, hatalmas igények
Ezekből 1 darab is elég.
5/9 anonim válasza:
A nagy túlsúly még nem a világ vége. Nekem példáúl tetszik.
6/9 anonim válasza:
A kisfiús arc egy pasinál alapból kizáró ok a nők szemében. Az ilyen pasik maximum a melegeknek jönnek be (alárendelt szerepben), a nőknek férfi kell, normális arccal.
8/9 anonim válasza:
Mert túl visszahúzódó vagyok, és nincs hol ismerkednem.
9/9 anonim válasza:
Nő esetében nem igazán tudom, talán a beteges határokat feszegető visszahúzódás/depresszió és a kóros mértékű elhízás számít abszolút kizáró oknak. Én azt tapasztaltam eddig, hogy akiben nincs meg ez a két tulajdonság, az kinézettől függetlenül ilyen vagy olyan pasit, de azért tudott magának szerezni. A férfiak esetében azonban jóval több dolog számít abszolút kizáró oknak, vagy legalábbis nagyon komoly hátráltató tényezőnek: alacsonyság (173 alatt), vékonyság (60-65 kiló alatt), előnytelen arc (gyerekes pofi, kicsi fejméret vagy egész egyszerűen ronda arcvonások), nagyon elvont személyiség (társaság hiánya, kóros önbizalomhiány, kiszámíthatatlan viselkedés, extrém motiválatlanság). Mivel a személyiségen bizonyos esetekben lehet javítani (ha nem komplexusból adódó), így azt mondanám, hogy pasik esetében a legnagyobb hátráltató tényező a párkeresésben az az alacsonyság. Nem csak azért, mert a nők túlnyomó többsége tényleg nem fogadja el az alacsony pasikat, hanem azért, mert önmagában is okozhat olyan szintű önbizalomhiányt/komplexust, ami egy alapból toleránsabb/elfogadóbb lánnyal való ismerkedést is képes ellehetetleníteni. És onnantól kezdve aztán tényleg nincs visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!