Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a függvénye, hogy valaki egyedül marad vagy sem?

Figyelt kérdés
Mik azok a külső-belső tulajdonságok, amik miatt egyedül kell élnie valakinek és senkinek sem fog kelleni?
2016. nov. 3. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
tutyi-mutyiság, túl kevés embert ismer, túl kevés ember ismeri
2016. nov. 3. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Külsőleg: ha valaki nagyon csúnya, igénytelen. Belsőleg: rosszindulatú, gonosz, bosszúálló, aljas, hazug.
2016. nov. 3. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a külsőmmel soha nem volt még gondom, és kedves, okos lánynak is tartanak, de túl zárkózott és csendes vagyok, ami viszont egy pasinak se tetszett még eddig. Szóval maradok egyedül.

20L

2016. nov. 3. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy, hogy férfiról van szó, vagy nőről.

Férfi: aránytalan, esetleg kisfiús arc, visszahúzódó személyiség, határozatlanság, érzékeny jellem

Nő: nagyon aránytalan arc, nagy túlsúly, hatalmas igények

Ezekből 1 darab is elég.

2016. nov. 3. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
A nagy túlsúly még nem a világ vége. Nekem példáúl tetszik.
2016. nov. 3. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
A kisfiús arc egy pasinál alapból kizáró ok a nők szemében. Az ilyen pasik maximum a melegeknek jönnek be (alárendelt szerepben), a nőknek férfi kell, normális arccal.
2016. nov. 3. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
alapvetően nem maradunk egyedül.
2016. nov. 3. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert túl visszahúzódó vagyok, és nincs hol ismerkednem.
2016. nov. 3. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Nő esetében nem igazán tudom, talán a beteges határokat feszegető visszahúzódás/depresszió és a kóros mértékű elhízás számít abszolút kizáró oknak. Én azt tapasztaltam eddig, hogy akiben nincs meg ez a két tulajdonság, az kinézettől függetlenül ilyen vagy olyan pasit, de azért tudott magának szerezni. A férfiak esetében azonban jóval több dolog számít abszolút kizáró oknak, vagy legalábbis nagyon komoly hátráltató tényezőnek: alacsonyság (173 alatt), vékonyság (60-65 kiló alatt), előnytelen arc (gyerekes pofi, kicsi fejméret vagy egész egyszerűen ronda arcvonások), nagyon elvont személyiség (társaság hiánya, kóros önbizalomhiány, kiszámíthatatlan viselkedés, extrém motiválatlanság). Mivel a személyiségen bizonyos esetekben lehet javítani (ha nem komplexusból adódó), így azt mondanám, hogy pasik esetében a legnagyobb hátráltató tényező a párkeresésben az az alacsonyság. Nem csak azért, mert a nők túlnyomó többsége tényleg nem fogadja el az alacsony pasikat, hanem azért, mert önmagában is okozhat olyan szintű önbizalomhiányt/komplexust, ami egy alapból toleránsabb/elfogadóbb lánnyal való ismerkedést is képes ellehetetleníteni. És onnantól kezdve aztán tényleg nincs visszaút.
2016. nov. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!