Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni egy teljes életet egyedül? Van köztetek
olyan, aki már javában a 30-as éveiben jár, de még nem
volt nővel?
Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm, a testalkatomból, a péniszméretemből, az introvertált személyiségemből, a jelenlegi és várható egzisztenciámból illetve az ezekből eredő fix önbizalomhiányból kiindulva. Ha mégis majd valaha sikerülni fog egy csajjal/nővel összejönni, akkor ő egy életre a tudatomba fog égni, hogy vajon ki lehetett/hogy nézhetett ki/milyen személyisége lehetett egy olyan csajnak, aki egy magamfajtával hajlandó volt együtt lenni, bár ez a veszély hangsúlyozom abszolút nem fenyeget. Az életképtelenség és a férfiatlanság megtestesült mintapéldánya vagyok. Ugyanakkor annyira nem is vagyok elégedetlen a helyzetemmel. Nem kívánom a szexet, nem vagyok kanos, de a szép lányokra azért felfigyelek és minimálisan azért valamit megmozgatnak bennem. Bár azt jó lenne tudni, hogy azért, mert már megszoktam a nők nélküli életet (értsd: abszolút nem vagyok kapcsolatban nőkkel, semmilyen téren) vagy pedig egyszerűen tényleg 0 a libidóm és egyenes úton haladok az impotencia és a lelki kiégés felé. Kíváncsi vagyok mit gondoltok a helyzetemről, van-e változtatási lehetőségem, és ha igen mi az egyáltalán? Illetve ti is (természetesen az érintettek) leírhatjátok a saját helyzeteteket, kíváncsi lennék rá. Egy nem/kor-t is írjatok, bár nők között ilyen ember úgy sincs.
Keress olyan hobbit, ami elmélyülést, egyedüllétet igényel. Mondanám, hogy írjál könyvet, de erre a kérdésed itt-ott zavaros mondaszerkezete nem predesztinál. A festéssel hogy állsz?
2016. okt. 21. 22:09
2/12 anonim válasza:
A fő kérdésre válaszolva: igen, lehet így élni, Munkával, egyéb értelmes dolgokkal foglalkozom ahelyett, hogy legalább 1, azaz egy nő miatt agyalnék...
2016. okt. 21. 22:09
3/12 anonim válasza:
Változtass azon amin lehet,hogy javuljon az összkép.
Ha egy szép nő érdeklődést mutatna irántad abban a pillanatban rájönnél,hogy nem vagy fából.
2016. okt. 21. 22:10
4/12 anonim válasza:
igen, le lehet.
attól mert összeszedsz egy nőt még nem garancia, hogy együtt életiek le az életeteket boldogságban, mint a mesében.
2016. okt. 21. 22:17
5/12 anonim válasza:
Jelenleg 33 éves vagyok, volt már ugyan két párkapcsolatom is, de jelen pillanatban senki mellett nem akarom elkötelezni magam. Egyszerűen irtózok attól, hogy valaki komolyabban befolyásolja, megváltoztassa az életvitelemet, vagy hogy belemásszon az életembe, s fenekestül felforgassa azt. A gondolatától is kiráz a hideg.
2016. okt. 21. 22:36
6/12 anonim válasza:
Le lehet, szerencsére nem nélkülözhetetlenek!
Pláne ha magad tudsz boldogulni, megélsz normálisan akkor kit érdekelnek?
2016. okt. 21. 23:06
7/12 anonim válasza:
Amit az első válaszoló írt az kapitális baromság. Rég olvastam ezen az oldalon enyire összeszedett, választékosan megírt kérdést.
2016. okt. 21. 23:29
8/12 anonim válasza:
Le lehet élni egy életet egyedül, Kérdező! Nincs szükség pinára a boldoguláshoz.
2016. okt. 22. 00:04
9/12 Taushi válasza:
A kérdésre válaszolva, igen le lehet, de úgy lemaradsz bizonyos dolgokról. :P A írás második felére reagálva pedig, nem vagy kanos, mert nem vagy közeli kontaktusban nővel. Például én ha nincs barátnőm, és nekem is a munka tölti ki a legtöbb időm, akkor én se vagyok kanos. De amikor volt, és közelemben volt, azért az más :D
Amúgy: testalkaton lehet változtatni, péniszméreten ne problémázz, introvertált személyiség pedig valóban nehezítő tényező, de nem lehetetlen így sem.
Foglalkozz magaddal, adj magadra, testedre, alakíts ki stílust, légy ápolt. Keress olyan dolgokat amik érdekelnek hobbiként pl. Próbálj nyitni kicsit jobban.
2016. okt. 22. 00:17
10/12 A kérdező kommentje:
"testalkaton lehet változtatni"
---
Na és a 169 centimen mégis hogyan tudnék változtatni? A vékony csontozatomról nem is beszélve, ami miatt úgy nézek ki, mint egy 14 éves kisdiák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!