Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek valaki, aki volt már hasonló mély ponton és egyedül kijött belőle? (kicsit hosszú lesz)
30/F vagyok.
A volt barátnőm párom most 25/N
Ott kezdődik, hogy 11 hónappal ezelőtt a 4 hónapos gyermekünk beteg lett nem tudtak segíteni rajta az orvosok és meghalt.
A párom hetekig egy szót sem tudott mondani bármit tettem, úgy döntött, hogy hazaköltözik a szüleihez.
Rá 3 hétre felhívtak a szülei, hogy öngyilkos lett.
Próbáltak segíteni rajta pszichiáter, kezelések de semmi.
Azóta viszont én zuhantam mély pontra, és nincs kivel beszélnem erről, sajnos szüleim korán meghaltak, igaz barátokat tekintve is rosszul állok.
rászoktam a cigarettára abból napi 1 másfél elmegy néha nyugtatót szedek h a munkámat rendesen végig tudjam csinálni, próbáltam elmenni ismerősökkel szórakozni de csak ültem és iszogattam másra nem voltam képes.
Rokonaim sincsenek, egyszóval senki.
ÉS időnként előjön az érzés, hogy ha eltűnnék úgysem hiányoznék senkinek és nem is emlékeznének rám.
Ezt ilyenkor kivédem piával, cigivel és nyugtatókkal.
Sajnos pszichiáterre nicns pénzem, épp hogy kijövök a fizumból.
Lassan ezt a laptopot is lehet h el kell adnom amiről írok.
Esetleg tanács?
Uhh:( nagyon sajnálom ami veled történt :(
Ha akarsz beszélgetni, vagy lelki fröccsre lenne szükséged nyugodtan irj 16/f
Ehhez mindenképp személyes segítség kellene.
Esetleg valami csoportot keresned.
De elvileg bizonyos esetekre ingyen is elérhetőek pszichiáterek, habár azokról nem sok jót mondanak.
Nekem van egy pszichiáter barátom, aki ingyen is szokott embereknek segíteni és később ha már jól van akkor egyeznek meg valami minimális összegben, de persze tudni kéne, hogy hol laksz.
sajnálom,nehéz helyzet,nem igazán tudok rá mit írni.
Valamilyen célt kell kitűznöd,valami értelmet adni,hogy érdemes legyen küzdeni,a világ sosem lesz jobb hely magától,neked kell meglátnod még benne azt ami szerinted az lehet.
önmagában erős dolog, hogy ezek után,egyedül dolgozod fel a dolgokat,jó lennének,barátok,neked,akik támogatnak,vagy pszichológus,valaki, aki meghallgat
30 évesen sok minden várhat még rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!