Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 vagyok, de még soha sem csókolóztam. Soha nem volt barátnőm. Ez nagyon gáz? Nagyon egyedül vagyok ezzel? Vannak itt, akik hasonló cipőben járnak? (21/F)
17/F vagyok, és hidd el, el jön majd az ideje, csak várd meg míg jó idő lesz, aztán ismerkedj, 21 éves vagy, ott van a net, nézz körül ott barátnő szerzési tippekkel kapcsolatban :)
Annál jobb lesz, én nem kerestem, és rám találtak :)
hát ilyen puhatestü maradsz, akkor nem fog változni a helyzet.
Nagyon megijeszt, ha azt mondom, hogy a csajokért meg kéne dolgoznod? Kezdve ott, hogy odamész pár százhoz, és tűröd az esetleges megaláztatásokat és a bőröd vásárra vitele alapján szerzett tapasztalatok alapján tanulsz?
Ja meg az is benne van a pakliban, hogy a kondi terembe kellesz majd küszködnöd, hogy nézz ki valahogy.
Mert ha ez megijeszt és azt mondod, hogy te ugyan ezt nem fogod végigszopni a nőkért, akkor sajnállak :( És meg is érdemled a csicska sorsot.
"ki érti ezt a hülye logikát."
És ki akarja megérteni? Én ugyan nem.
Önértékelési problémáid vannak a kérdésed alapján. Már ez is gond. Mondják a cigányokat, meg a négereket példának. Szerinted ő nekik vannak önértékelési problémáik? Megtetszik nekik egy nő, odamennek és kész. Te csinálsz ilyet? Megaláztatás... Ez csak felfogás kérdése. Nem lehet minden nőt megdugni. Minden srácnak van olyan csaj, akit bottal se piszkálna. Csak a csajok nyuszik, és el sem jutnak odáig, hogy visszautasítsák őket. De ez sem fekete fehér. Vannak rámenős csajok is.
A lányoknak az önbizalom, magabiztosság és ha önmagad vagy, az vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!