Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet élni egy teljes életet egyedül? Van köztetek olyan, aki már javában a 30-as éveiben jár, de még nem volt nővel?
Figyelt kérdés
Egyre inkább úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm, a testalkatomból, a péniszméretemből, az introvertált személyiségemből, a jelenlegi és várható egzisztenciámból illetve az ezekből eredő fix önbizalomhiányból kiindulva. Ha mégis majd valaha sikerülni fog egy csajjal/nővel összejönni, akkor ő egy életre a tudatomba fog égni, hogy vajon ki lehetett/hogy nézhetett ki/milyen személyisége lehetett egy olyan csajnak, aki egy magamfajtával hajlandó volt együtt lenni, bár ez a veszély hangsúlyozom abszolút nem fenyeget. Az életképtelenség és a férfiatlanság megtestesült mintapéldánya vagyok. Ugyanakkor annyira nem is vagyok elégedetlen a helyzetemmel. Nem kívánom a szexet, nem vagyok kanos, de a szép lányokra azért felfigyelek és minimálisan azért valamit megmozgatnak bennem. Bár azt jó lenne tudni, hogy azért, mert már megszoktam a nők nélküli életet (értsd: abszolút nem vagyok kapcsolatban nőkkel, semmilyen téren) vagy pedig egyszerűen tényleg 0 a libidóm és egyenes úton haladok az impotencia és a lelki kiégés felé. Kíváncsi vagyok mit gondoltok a helyzetemről, van-e változtatási lehetőségem, és ha igen mi az egyáltalán? Illetve ti is (természetesen az érintettek) leírhatjátok a saját helyzeteteket, kíváncsi lennék rá. Egy nem/kor-t is írjatok, bár nők között ilyen ember úgy sincs.2016. okt. 21. 21:57
11/12 anonim válasza:
lehet ! már nekem se lesz nőm soha életben de rá jöttem évek alatt hogy van jobb dolog is
12/12 anonim válasza:
A helyzetemet gyakorlagilag leirtad.
Mondjuk én probálok tenni 1-2dolog ellen de...mondjuk nekem van még betegségem is hozzá, amivel a még szóbajöhető csajok is offolnak.
Mondjuk a teljes élet emiatt (is) kizárt de nagyvonalakban mondjuk megvan.
A későbbiek lesznek érdekesek. Amikor a barátaim is elhagynak ilyen-olyan okból kifolyólag,és full egyedül maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!