Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 28-30+éves férfiak, akik eddig már sok nőben csalódtak (megcsalták, vagy átverték, kihasználták őket, pedig eleinte rendes nőknek tűntek) és annak a hívei inkább egyedül, mint újra kapcsolatban?
:)
Az a baj, hogy nem ismered a nőket.Magadat se.
Az biztos, hogy ebben a formában nem fog menni.
Igazából az jellemző a te személyiségedre, hogy nem is akarod.
Most visszaigazolást vársz?
Amondó vagyok, hogy csak azt lehet átverni,kihasználni aki hagyja magát.
1 még lehet véletlen, de 5 nem. A saját felelősséged hol marad? Ki választott ilyen társakat egymás után és miért? Nem a másik nemet kell utálni. Ki kell mondani a tényeket és fel kell tenni a fájdalmas kérdéseket végre! 31 éve élsz önsajnálatban és sötétben. Ébredj fel és vállalj felelősséget azért, ami a te részed ebben! Mert van.
N32
Nem változtak meg.:D
Csak nem játszották tovább a szerepüket:D
Csak 1 nőben csalódtam, de benne nagyon. És komolyan nyomot is hagyott a dolog rajtam.
Egy darabig utána próbáltam párt találni, de rájöttem, hogy egyszerűen ez már nem megy, így azóta mással töltöm ki az életem, sport, hobbi, barátságok. Nem vagyok már tini, elfogadtam, hogy erről a család vonalról lemaradtam.
És te az alatt az idő alatt amíg együtt voltatok, nem változtál?
Valóban a te felelősségedet is lehetne vizsgálni.
sajnálom,
a hozzászólók többségebe is rosszakat ír.
Igen sajnos sok a rossz,gonosz irigy ember és kevés a jó ember!
így elég könnyű olyanokat találni akik hazudoznak,átvernek,megcsalnak...stb
Nehéz társat találni!
de ne add fel sok sikert! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!