Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolnak egyből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolnak egyből a szexre a pasik, amikor meglátnak?

Figyelt kérdés

Beszélgettem már erről srácokkal, ismeretlenekkel is, és valahogy mindenkinek egyből olyanok jutnak az eszébe, hogy letepnek rólam a ruhát, meg hogy milyen pózban és hanyszor, hogy mennyire szexi vagyok, milyen jó az alakom, stb.

Ezzel igazából nincsen problémám, csak furcsállom, hogy miért egyből a szexre gondolnak velem kapcsolatban, mikor még csak meg sem szólaltam...

Ja és soha nincs kint semmim!

21L

2016. nov. 26. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert a pasik csak a lyukat látják a nőben.
2016. nov. 26. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szexi baby :O
2016. nov. 26. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát mert mindig arra gondolunk. Meg néha a piára is.
2016. nov. 26. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Attol, hogy nincs kint semmid, meg oltozhetsz r.bancosan: peldaul szuk ruha, olyan nadrag, amiben nagyon feltuno a feneked stb.

Szerintem te alnaiv vagy. Ha ilyenekrol beszelsz tobb sraccal is, akkor min csodalkozol?

2016. nov. 26. 22:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Amennyi időt és energiát fordít egy átlag 20 körüli lány arra hogy jól nézzen ki, miért csodálkozik utána azon hogy lesznek akiket majd beindít? Mellesleg kétlem hogy te ebben ne lennél partner, gondolom te sem vagy már szűz és nem az első partnered kezelget rendszeresen.
2016. nov. 26. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet a vonzó alak mellett egy igazi erotikus kisugárzásod is, amelyet az ízléses öltözködés csak erősít. Van, akinek a kirakat a vonzó, de vannak olyanok is, akiknek a titkok jobban megmozgatják a fantáziáját. Aztán a nőies gesztusok is, finomságok, jelek,, amelyeket akaratlanul, szimplán természetesen küldhetsz. Na, meg persze, azért sokan kanosak is, mint állat, egyszerűen. :D
2016. nov. 26. 23:13
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Gyenge troll kérdés.
2016. nov. 26. 23:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Ugyanez történik velem is,csak jóval idősebb vagyok mint te! :) Nem igaz,hogy r.bancos öltözék,stb,mert amikor síoverálban voltam,akkor is kaptam ilyen beszólást!

Nekem azt mondta a múltkor egy ismerősöm,nem mer rám nézni,olyan erős szexuális kisugárzásom van. Pedig ő ismer,tudja nem megyek bele ilyesmi kapcsolatba,de mégis ez jön le! Gondolom mások mást képzelnek veled kapcsolatban is!

Ennek ellenére,nem találok megfelelő férfit.De lehet velem van a baj,elkönyvelem előre,ez is csak szexet akar..

2016. nov. 26. 23:36
 9/12 anonim ***** válasza:
A nők pedig a farkunkat stírolják, és ugyanúgy fantáziálnak.. Erről ennyit. Mind egyformák vagyunk. :)))
2016. nov. 27. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:
És mégis az ilyen gyökerekkel állsz szóba.. mi is akkor a probléma?
2016. nov. 27. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!