Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolnak egyből a szexre a pasik, amikor meglátnak?
Beszélgettem már erről srácokkal, ismeretlenekkel is, és valahogy mindenkinek egyből olyanok jutnak az eszébe, hogy letepnek rólam a ruhát, meg hogy milyen pózban és hanyszor, hogy mennyire szexi vagyok, milyen jó az alakom, stb.
Ezzel igazából nincsen problémám, csak furcsállom, hogy miért egyből a szexre gondolnak velem kapcsolatban, mikor még csak meg sem szólaltam...
Ja és soha nincs kint semmim!
21L
Attol, hogy nincs kint semmid, meg oltozhetsz r.bancosan: peldaul szuk ruha, olyan nadrag, amiben nagyon feltuno a feneked stb.
Szerintem te alnaiv vagy. Ha ilyenekrol beszelsz tobb sraccal is, akkor min csodalkozol?
Ugyanez történik velem is,csak jóval idősebb vagyok mint te! :) Nem igaz,hogy r.bancos öltözék,stb,mert amikor síoverálban voltam,akkor is kaptam ilyen beszólást!
Nekem azt mondta a múltkor egy ismerősöm,nem mer rám nézni,olyan erős szexuális kisugárzásom van. Pedig ő ismer,tudja nem megyek bele ilyesmi kapcsolatba,de mégis ez jön le! Gondolom mások mást képzelnek veled kapcsolatban is!
Ennek ellenére,nem találok megfelelő férfit.De lehet velem van a baj,elkönyvelem előre,ez is csak szexet akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!