Az emberek mit gondolnak, ha egy 17-18 éves lányt meglátnak egy több tízmilliós autót vezetni, vagy ha tudják róla, hogy olyan autója van?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy nektek mi az első gondolatotok ilyenkor.2014. szept. 12. 16:46
1/13 anonim válasza:
Hogy apuci a feneke alá rakta, ennyit gondolok.
2/13 anonim válasza:
Életembe nem láttam még ilyent de valószinűleg vagy apuci megvette vagy k..va a lány.
3/13 anonim válasza:
1. gondolat. Nyilvánvalóan a szülei vették neki.
2.gondolat : Remélem én is tudok majd venni a lányomnak egy ilyen autót :)
4/13 anonim válasza:
Én ismerek ilyet, egyik ismerősöm (lány) kapott egy vadiúj fekete mercit, át volt kötve egy piros masnival.
Az a véleményem róla,hogy jó nekik, hogy megtehetik, remélem majd énis megadhatom a gyerekemnek.
5/13 anonim válasza:
Azt,hogy a szülei a segge alá tették. Hogy nemtudja soha annyira becsülni a jólétét,mint az,aki megdolgozott érte. Ès végül,de nem utolsó sorban,hogy 1.000.000 mercedeszt adnék azért,hogy még egyszer mondhassam a szeretteimnek,hogy szeretem őket! <3 ...Még igy mercedesz nélkul is.
6/13 anonim válasza:
Az,hogy apuci szórja a pénzét,és friss jogsinak egyszerűen hülyeség az új autó pláne a nagyon drága.Jogsival nem szerel rutint és tudást..
8/13 anonim válasza:
Hogy hangosan fogok nevetni, amikor karambolozik, mert az ilyenek azt hiszik, hogy az utak vannak értük, ebben a tanévben már négyszer ütött el majdnem egy ostoba, friss jogsis tini. Sajnálom a hajléktalanokat, a kóbor állatokat, az árvákat, de, amikor a hülye gyerek, aki a 18. születésnapjára kapott gyorsasági motorral kétszázzal nekihajt egy furgonnak, aztán 8 darabban viszik be a hullaházba, ne haragudjatok, de én ilyenkor olyan jókat nevetek, az elképesztő. De igazán azokon röhögök, akik a fiatalkorukat a szüleik pénzén végigbulizták, aztán hirtelen magukra maradva mehetnek a mekibe pénztárosnak.
9/13 A kérdező kommentje:
Hidd el Utolsó, akiknek tényleg tehetősek a szülei, azok a Meki közelében se mennek.
2014. szept. 12. 20:46
10/13 anonim válasza:
# 8/9
Elég szánalmas az irigységed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!