Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az emberek mit gondolnak, ha...

Az emberek mit gondolnak, ha egy 17-18 éves lányt meglátnak egy több tízmilliós autót vezetni, vagy ha tudják róla, hogy olyan autója van?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy nektek mi az első gondolatotok ilyenkor.
2014. szept. 12. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy apuci a feneke alá rakta, ennyit gondolok.
2014. szept. 12. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Életembe nem láttam még ilyent de valószinűleg vagy apuci megvette vagy k..va a lány.
2014. szept. 12. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

1. gondolat. Nyilvánvalóan a szülei vették neki.

2.gondolat : Remélem én is tudok majd venni a lányomnak egy ilyen autót :)

2014. szept. 12. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Én ismerek ilyet, egyik ismerősöm (lány) kapott egy vadiúj fekete mercit, át volt kötve egy piros masnival.

Az a véleményem róla,hogy jó nekik, hogy megtehetik, remélem majd énis megadhatom a gyerekemnek.

2014. szept. 12. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
Azt,hogy a szülei a segge alá tették. Hogy nemtudja soha annyira becsülni a jólétét,mint az,aki megdolgozott érte. Ès végül,de nem utolsó sorban,hogy 1.000.000 mercedeszt adnék azért,hogy még egyszer mondhassam a szeretteimnek,hogy szeretem őket! <3 ...Még igy mercedesz nélkul is.
2014. szept. 12. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy apuci szórja a pénzét,és friss jogsinak egyszerűen hülyeség az új autó pláne a nagyon drága.Jogsival nem szerel rutint és tudást..
2014. szept. 12. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
*szerez
2014. szept. 12. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Hogy hangosan fogok nevetni, amikor karambolozik, mert az ilyenek azt hiszik, hogy az utak vannak értük, ebben a tanévben már négyszer ütött el majdnem egy ostoba, friss jogsis tini. Sajnálom a hajléktalanokat, a kóbor állatokat, az árvákat, de, amikor a hülye gyerek, aki a 18. születésnapjára kapott gyorsasági motorral kétszázzal nekihajt egy furgonnak, aztán 8 darabban viszik be a hullaházba, ne haragudjatok, de én ilyenkor olyan jókat nevetek, az elképesztő. De igazán azokon röhögök, akik a fiatalkorukat a szüleik pénzén végigbulizták, aztán hirtelen magukra maradva mehetnek a mekibe pénztárosnak.
2014. szept. 12. 19:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Hidd el Utolsó, akiknek tényleg tehetősek a szülei, azok a Meki közelében se mennek.
2014. szept. 12. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
46%

# 8/9

Elég szánalmas az irigységed.

2014. szept. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!