Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolnak vadállatnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolnak vadállatnak a pasik?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, hogy ha lát valaki képen, vagy személyesen, de még nem ismer, akkor úgy gondolja, hogy nagyon vad vagyok, és benne vagyok bármiben, viszont miután beszéltek velem, megváltozik kicsit a véleményük. Mert bár tényleg vad vagyok, de nem könnyen kapható. Nem fekszem le senkivel csak úgy.

Viszont ez a kisugárzás nagyon megnehezíti a dolgomat, mert a félénkebb srácok nem mernek próbálkozni, csak a nőcsábászok, de ők meg szexre mennek, és nekik ez nem tetszik, hogy én pedig nem.

Mit lehetne kezdeni a kisugárzásommal?

2016. dec. 10. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

#20: És mégis miből látod? Mutatnál egy szemet, amelynél látszik, hogy jó e az illető az ágyban? :D

Szó, mi szó, ha valakiről pozitívat gondol a másik fél, akkor arra rájátszik majdnem mindenki. Egyszer rólam is azt gondolták, hogy egyszerre három csajom van. Amikor rákérdeztek, akkor mosolyogtam és elmentem szó nélkül. Eredmény: Egy egész iskola azt hitte, hogy három csajom van... :D

Kérdező, többnek látod a dolgokat, mint amik.

2016. dec. 11. 10:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondtam, hogy meg lehet állapítani, hanem hogy lehet _feltételezni_, amit az emberek előszeretettel csinálnak is, és vagy bejön, vagy nem. Amikor nem, azt meg előszeretettel felejtik el megemlíteni. Engem is rendszeresen félreismertek az első benyomás alapján.
2016. dec. 11. 11:40
 23/25 A kérdező kommentje:
21: Tényleg jók voltak az ágyban, úgyhogy bizonyíték is volt rá. :)
2016. dec. 11. 12:58
 24/25 anonim ***** válasza:

#23: Nem fekszel le senkivel csak úgy, de azért jók voltak az ágyban? :) Hány százalékukkal feküdtél le?

Értem én, hogy a válaszokkal próbálod magad felé terelni a dolgokat, de akkor sem látszik a szemből, hogy az ember milyen az ágyban. Elég abszurd maga a feltevés is. Az is látszik belőle, hogy csinál kaját, mit sportol és hasonlók? Ugyan már.

2016. dec. 11. 13:32
 25/25 anonim ***** válasza:
én innen érzem , hogy egy vadmacska vagy.me a nézésed meg a járásod és a feszes popsid.hiába is tagadod egy vadállat vagy 😅
2016. dec. 11. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!