Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolnak vadállatnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolnak vadállatnak a pasik?

Figyelt kérdés

Mindig ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, hogy ha lát valaki képen, vagy személyesen, de még nem ismer, akkor úgy gondolja, hogy nagyon vad vagyok, és benne vagyok bármiben, viszont miután beszéltek velem, megváltozik kicsit a véleményük. Mert bár tényleg vad vagyok, de nem könnyen kapható. Nem fekszem le senkivel csak úgy.

Viszont ez a kisugárzás nagyon megnehezíti a dolgomat, mert a félénkebb srácok nem mernek próbálkozni, csak a nőcsábászok, de ők meg szexre mennek, és nekik ez nem tetszik, hogy én pedig nem.

Mit lehetne kezdeni a kisugárzásommal?

2016. dec. 10. 23:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10: Márpedig így van, mindenki nagyon bámulja a szememet... Meg azt mondják, látják a nézésemen, hogy vad vagyok.
2016. dec. 11. 00:29
 12/25 anonim ***** válasza:

Esélyes, hogy bizonyos típusú srácok jönnek be, ők meg egyből szexet akarnak és ez a szövegük.

A kisugárzásodban szerinted mi lehet ilyen hatású? Leírhatsz egy randit vagy ismerkedést, hogy kell elképzelni a dolgot.

2016. dec. 11. 00:32
 13/25 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy miről van szó, ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
2016. dec. 11. 00:33
 14/25 anonim ***** válasza:
De ilxen nem létzik...Csak mondom. Azt lehet látni a szemen, ha valaki szomorú vagy vidám, esetleg hűvös, vagy érdeklődő, de azt rohadtul nem, hogy jó vagy az ágyban. Érted?
2016. dec. 11. 00:35
 15/25 A kérdező kommentje:
Pedig lehet. :D De csak olyanok látják, akik szintén vadak, és ezt én is megérzem a pasikon. Látni valakinek a nézésén, hogy szenvedélyes-e vagy sem.
2016. dec. 11. 00:38
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

'De csak olyanok látják, akik szintén vadak'

Na látod, hogy be tudják dumálni...gratulálok hozzá :)

Szóval feltettél egy kérdést, amire azt a választ vártad, hogy a te szemed a lelked tükre, és igen szenvedélyes vagy, és igen ezek a férfiak sem csak szexet akarnak, hanem ők is szenvedélyesek, mint te. Ezért nyugodtan összefeküdhetsz velük . Teszem hozzá, hogy egyébként nyugodtan megteheted. De hogy a szemedben nem a vadságot, hanem a naivságot látják, az tuti biztos.

2016. dec. 11. 00:43
 17/25 anonim ***** válasza:

PC drága, amit te hiszel, meg a valóság két külön dolog. A szemek központi szerepet játszanak az ember felismerésében, megfigyelésében, például megvizsgálták szemkamerával, hogy mit néz meg az ember legelőször, ha ránéz egy másik emberre, és rögtön ösztönösen a szemét keresi. Egy arcot is teljesen még tud változtatni a szem környezete, pl ha ki van takarva, meg van változtatva a szemszín, vagy ki van fotosoppolva a szemöldök. Az egy dolog, hogy a te korlátolt elméd már nem tart idáig, de ne hidd azt, hogy te majd itt megmondod a frankót, hogy más mit gondol. Ráadásul pont mellétrafáltál, mert nekem személy szerint kiemelten fontos a szem egy nőn.

Menj inkább aludni ahelyett, hogy itt teszed az agyad.

2016. dec. 11. 00:46
 18/25 anonim ***** válasza:
#17: Ez így igaz. Viszont PC-nek igaza van. Szenvedélyt és azt, hogy milyen a másik az ágyban, nem lehet szemből látni. Még akkor sem, ha egyesek szeretik ezt bemesélni maguknak.
2016. dec. 11. 00:48
 19/25 anonim ***** válasza:
17. Attól hogy te most elkezdtél arról dumálni, hogy a szem fontos alkotóeleme az emberi arcnak, mert anélkül fel sem ismernénk a másikat, még nem fogja senki kiolvasni a másik szeméből hogy jó az ágyban. Mert erről lenne szó. Amugy eleget ittam , szóval még egy darabig verem itt a blattot, ha megengeded :)
2016. dec. 11. 00:55
 20/25 A kérdező kommentje:
Én látom valakinek a szeméből, és még sosem tévedtem. :) Úgyhogy ezek szerint van még mit tanulnod.
2016. dec. 11. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!