Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik a magassarkúra hivatkozva nem jönnek össze akármilyen jóképű alacsony pasival, mit gondolnak arról, hogy ez még sokszor a hírességeket sem zavarja?
Pedig annál a közegnél felszínesebbet nem nagyon lehet találni és mégis elég jellemző az alacsony színész-gazellatestű színésznő párosítás. Elég csak Mark Wahlberg-re, Tom Cruise-ra vagy mondjuk a zenei világból "The Weeknd"-re gondolni.
De Jason Statham-et sem zavarja, hogy fel kell néznie a barátnőjére.
Most nem akarok senkinek az ízlésébe beleszólni, de ez a fajta felállás a férfi személyiségétől függetlenül tényleg elképzelhetetlen számotokra? Még akkor is, ha a pasi nagyon magabiztos, büszkén feszít mellettetek és tele van pénzzel, mint Jason Statham? Pedig azért Rosie Huntington is simán választhatott volna egy Hugh Jackman kaliberű ugyanolyan híres/gazdag ugyanakkor kétajtós alfahímet, de mégsem tette. A fenti férfiak barátnői sem feszengenek és görnyednek a kamerák előtt amiatt a pár centi különbség miatt. Vagy ez csak a celeb privilégium és az átlag pasi esetében ez teljesen máshogy adja ki magát? Természetesen ezt nem a magas lányok szemére vetem (őket teljesen megértem), hanem arra az esetre értem, amikor a csaj csak 1-2 centivel kisebb (magassarkú nélkül), mint a 170 körüli pasi, de esélyt sem ad neki, mert mi az már, hogy nem tud pipiskedni és egy elegáns helyen főlé fog magasodik a magassarkúban. Lehet, hogy meg fogtok kövezni, de sztem ezt a jelenséget egy lány simán tudná elegánsan is kezelni, ahogy a Hollywood-i színésznők is teszik. Persze, biztos mindjárt megkapom, hogy mit akarok én kis "s*ggdugasz", nekem kellene inkább a nők 5%-t kitevő 160-nál alacsonyabb csajoknál keresgélni, akiknek 80%-a már tartós kapcsolatban van, 20%-a meg ugyanúgy +175/180-nál húzza meg az alsó határt.
Elég szánalmas, ha valaki a sztárokhoz, vagy egyáltalán magán kívül bárki máshoz igazítja az életét.
Egyébként meg ezt a magasság rinyát se értem. Ha nem kellesz neki nem kellesz. Innentől kezdve nem k_urvára mindegy, hogy miért? Mit kell ezen ennyit rugózni? Szerinted attól vonzóbb leszel, hogy ovis módjára vered a popsid a földhöz, követelőzöl és nyivákolsz?
"Egyébként meg ezt a magasság rinyát se értem. Ha nem kellesz neki nem kellesz. Innentől kezdve nem k_urvára mindegy, hogy miért? Mit kell ezen ennyit rugózni?"
Pfff -_- Hogy mit kell ezen annyit rugózni...? Azt, hogy így nem kellek a kutyának se amiért 170-re nőttem. Amúgy látszik, hogy gőzötök sincs, de az igazság az, hogy inkább nem is érdekel benneteket (bár én vagyok a hülye, hogy empátiát várok bárkitől is), mekkora hátránnyal jár ez egy pasinak. Máskülönben nem is írtál volna ilyet.
"bár én vagyok a hülye, hogy empátiát várok bárkitől is"
Empátiából senki nem fog lefeküdni veled. A 170cm meg nem alacsony, átlagos. Szedd össze magad, sportolj, öltözködj előnyösen, fejezd be a rinyálást meg az önsajnálatot és már nem is lesz semmi gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!