Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a nők arról, ha egy férfinek csak 150 ezres fizetése van?
Lenézik a 150 ezer körüli fizetés és a diploma nélkülisége miatt? Vagy össze sem jönnének vele?
Engem érdekelne ki mit gondol erről, lejjebb megkérdezték hogy a férfiak mit gondolnak egy ilyen keresetű nőről, engem az érdekelne, mit gondoltok egy ilyen keresetű férfiről, aki keményen dolgozik, de csak ennyi a fizetése a hónap végén, ő hogy boldogul a társkeresők világában?
/Nem hiàba a magyar csajok nem csípik a magyar palikat megértem./
Értem.És honnan ez az infó?Ja,csak te állítod ezt,meg azon kívül még 1-2 gy ökér... :D
Érdekes,mégis rengeteg magyar párt látok most kint az utcán a napsütésben kézen fogva. :D
Biztos mindegyik havi 400 ezret keres. XDDD
Hogy honnan?
Konjkrétan NŐKtől,akikkel volt dolgom.
Mind mind panaszkodott az itthoni felhozatalra.
Nem tudnak bánni a nőkkel,semmi férfiasság,elvannak se cél se ambíció.
Nem tudják mi kell a nőknek,nem talpra esettek,beszűkült a látásmódjuk.
Mondom ezt nők mondták nekem mind,direkt kíváncsi voltam,mert én igyekeztem megadni nekik szexuálisan amire vágytak,és rákérdeztem utána,hogy miért ennyire hálásak nekem.
Mert nekem ezek teljesen természetes dolgok,hogy ambícióim vannak,hogy karrierista vagyok,kihajtom a belem(Work your ass off,ahogy Scwarzi mondta),hogy igényes étterembe járok és odavittem őket,hogy nem erőltettem a szexet sem,és lazán tök jól érezték magukat velem.
És ezt mondták,hogy ez ritka,mert a magyar palik szürke kis izék,így vannak de semmi extra,se cél,se egzisztencia,se semmi.
Rinya megy de tenni érte egyik sem tud,ugye itt is tisztelet a kivételnek,de nagyátlagban katasztrófális.
Mondom NŐK mondták ezt.
Aha.És hány nővel beszéltél erről a témáról?Kettővel,vagy talán néggyel?Oké,de az még nem képviseli az összes nő véleményét. :D
Kis butus.
"Érdekes, itt mindenki milyen jól keres :D Nagy kamuk vagytok :D"
Én nettó 370 ezret. Műszaki diplomám van. Munka mellett szereztem. Előtte jóval kevesebb volt a fizim. Tenni is kell valamit, nem csak várni az ablakon bereppenő sült galambot.
N
Még az előző vagyok.
Van egy ismerősöm, sima érettségivel, kemény munkával egy bizonyos területen, jóval többet keres nálam. De itt mindenki sír, csak érdemben nem akar tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!