Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz nekem valaha részem szexben? 19/F
29 Évesen lett volna egy két lehetőség, de inkább kihagytam, csak az egyiket bánom, még akkor is ha nem lett volna folyatása, de csak azért mert még nem történt semmi. Már az se tudom kinél próbálkozzak. Egyre kevesebb a lány is akinél van alkalmam próbálkozni.
Jobb ha nem hagyod el mert később még csak szarabb lesz.
:(
Helló,
Mesélnél egy kicsit milyen volt? Kivel történt és, hogy fogadta, hogy még szűz vagy? Hamar elélveztél? Milyen volt végre egy meztelen csaj látványa? Nem voltál kicsit szégyellős előtte?
Nem a sors dönti el ezt basszus. Vártok a csodára lúzerként... kár a sorsra fogni a saját balf..sságot.
Tessék tenni ellene, ha kell akkor felvenni a telefont és elmenni prostihoz. Totál nem szégyen ez... utána megkönnyebbülve jöttem ki. Azóta megy a csajozás feszengés nélkül. Soha többé nem vörösödök el, ha megkérdezik.
Saját sorsos a kezedben van, de ha rajtad múlik 60 évesen is szűz maradsz.
Hát ez a te döntésed :) nagyon kedves jófej lány volt. Egy pici szöszi 22 éves csaj...
Nyáron dolgozott "így", hogy pénzt gyűjtsön az utazásra.
Nemtudom én nőként tekintettem rá, nem ordas k.vaként.
Azóta többször csajoztam szórakozóhelyen, és le kellett koptassak lányokat, mert felfordult a gyomrom tőlük. Ezt a lányt ezerszer többre becsülöm, mint egy részeg libát.
Ha nem prosti, akkor egy ilyen beb...ott pi..ával kellett volna elvesszem. Hát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!