Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz nekem valaha részem szexben? 19/F
Két pasim is volt már, aki nálad idősebb korában vesztette el a szüzességét (velem). Simán van esélyed.
Nyilván, ha valakinek tökmindegy, csak legyen szex, az már rég elvesztette...
Hidd el, hogy így van ;) mivel nem vagyok csúnya több lány volt már belém szerelmes, nem egy mondta, hogy átmehetnék hozzá mert egyedül van. Ők kerestek engem mindig stb. nem hiszem, hogy teázni akartak.
Azért vagyok kétségbeesve, teljesen igazad van, hogy olyan lánnyal sosem találkozom akivel kölcsönösen érdekelnénk egymást. Mindig azokkal futok össze akik nekem nem tetszenek.
Ne is haragudj, aranyapám, de amit leírtál, akkor hülyeség, hogy ha a kutya bevenné, megveszne tőle. Szerinted Tyson úgy lett világbajnok, hogy egyszer csak gondolt egyet, és kihívta Berbicket? Nem pajti! Sok-sok fájdalmas meccsen ment keresztül, mire odáig eljutott. A szerelemben sincs ez másképp. Ahhoz, hogy majdan meg tudd szerezni, és főleg, hogy meg tudd tartani a te külön bejáratú Berbickedet, sok meccset le kell játszani, és mindegyikből megtanulni, amit lehet. Meg kell tanulni a nők gondolkodásmódját, megismerni a lelkivilágukat, és bele kell simulni az elvárásaik öntőformájába. Mint ahogy nekik meg a tiédbe kell belesimulniuk. Ismerkedni kell, és tanulni. Mert a nőkről csak tőlük maguktól tudsz tanulni.
Szóval keresd meg a tökeidet, és ha legközelebb közeledik valaki hozzád, merd viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!