Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz nekem valaha részem szexben? 19/F
19 évesen még simán találhatsz olyan nőt,aki így elfogad.Volt nekem is olyan pasim, akinek én voltam az első és nem röhögtem ki.
Miért mondod,hogy nehezebb olyan csajt találni, akinek a stílusa, viselkedése bejön? Milyen személyiség a zsánered?
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, egyszerűen van aki nem illik hozzám, én sportolni szoktam eljárni (csak hobbiszintű az is) azon kívül szinte mindig itthon vagyok. Mivel bulizni nem szeretek, táncolni sem tudok biztos nem leszünk egymásnak szimpatikusak egy olyan lánnyal aki táncol vagy minden hétvégén bulikból bulikba jár. Vagy, ha ő hatalmas Ak26 rajongó én aki nem szeretem őket biztosan nem passzolnánk össze.
A gond csak annyi, hogy kicsit már tényleg el vagyok késve mert látom te is azt írtad, hogy van olyan lány aki engem elfogad így, meg lesz aki nem fog kiröhögni. Tehát ezek után egy bizonyos szinten tényleg nem normális a helyzetem ha már ezek megfordulnak a te fejedben is.
Miquel
Mi a &@#>#Đ&@-t tudna rólam tanulni a párom az exétől pl???? Mi ez a marhaság?? Minden nőnek más jön be, külön kell tanulni mindig új partnernél.
Vagy te mit szólnál, ha a csaj nekiállna a mellkasodra görbíteni, és közölné, hogy az előző párjának ez tök bejött, szóval ő tudja, hogy ez kell a pasiknak???
Szánalmas ez a hozzáállás..... 0 odafigyelés a partnerre....
Igen, értettem amit írtál, épp ezt találom marhaságnak. Ha azt írtad volna, hogy tud új pózokat tanulni, akkor még azt mondom, hogy kicsit butácska érv, de végülis igaz.
Ez a link segíteni fog a céljaid egy részének az elérésében, amúgy pedig Miquel már leírta a lényeget:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!