24 éves vagyok ésmég soha nem volt kapcsolatom, soha nem volt élményem csókban sem szexben se semmi egyébben. Véget érhet valaha ez a sikertelenség? (nyilván ti sem tudhatjátok, de valamelyest jó ha kiírja magából az ember)
Pedig így első olvasásra nincs veled gond. :)
Sablonszöveg, de... Nem lehet, h rossz típusnál próbálkozol?
20L
Mondjuk ahogy leírtad magad én is csodálkozok rajtad ! de viszont véletlenül nem teszed tul magasra azta elvárási mércét hogy ki tudja hogy jöttek már veled volna össze csak hát te nem éppen rájuk vágytál
.Mondjuk jó legyen az embernek izlése meg válogasa meg kivel áll össze de sajnos van egy olyan határ mikor azt kell mondani hogy talán nem olyan tökéletes de megbrobálom vele és nem keresem görcsösen az igazit . viszont pont multkor beszéltem barátnőmmel együtt hogy lehet kibirni ha vkinek 20 felül még nem volt szexuális kapcsolata és mi arra jutottunk hogy az illető vhogy birja hisz még nem tudja hogy milyen .Mindenesetre én nem birnám főleg ha férfi lennénk 24 évesen.De sok sikert hogy minél előbb össze jöjjél vkivel
az én párom 20 évesen is így gondolkozott... aztán véletlenül összefutottunk :)
Ne add fel, csak ne görcsölj rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!