Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves vagyok ésmég soha nem...

24 éves vagyok ésmég soha nem volt kapcsolatom, soha nem volt élményem csókban sem szexben se semmi egyébben. Véget érhet valaha ez a sikertelenség? (nyilván ti sem tudhatjátok, de valamelyest jó ha kiírja magából az ember)

Figyelt kérdés
193 magas vagyok 80 egynéhány kg, sportosabb felépítésű, barna haj, kékes szem,és sokat próbálkoztam, kint "terepen" illetve interneten, fórumokon, először csak haverkodásból, illetve volt sok konkrétan ami -nél eleve kimutattam mit szeretnék, egyik sem vált be nálam.(sajnos elég baj). és ennyi idősen már rossz egyedül. (értelmesebb hozzászólásokat várok, kösz) egyébként nem vagyok egy teljesen visszahúzódó alkat, helyzet válogatja.
2010. dec. 1. 13:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

utolsó kommentedben látszik a hiba. eleve ugy állsz hozzá hogy jaj csak ne bántsatok. ez a hagyja magát megismerni és ne toljon el. igy nem lehet. erre nem szabad gondolni. neked valsz önbizalomhiányod van és nemtudod elég lazán kezelni (már) az ismerkedést. hogy őszinte legyek megértem ha ez van, ha probálkoztál sokat, sokféleképp, mégsem jött össze, jogos ha vesztesz az önbizalmadból, ám ez csapda, ne ess bele, mer sose jutsz ki.

akárhogy is éred el, csak vedd lazán továbbra is, add önmagad, és ne aggódj azon hogy jaj ha ez sem jön össze akkor már mi.

ez nekem is hibám volt, és mostis bennem lappang, tudatosan el lehet nyomni. soksikert

jah azér egy csókot nem nehéz leakasztani, nem vagyok egy nagy csajozós fazon, de az már oviban összejött :) jóó, aztán 14 év szünet a köv lányig.

barátnő meg csak 21 évesen. kabumm, viszont ami rajtam segitett az volt hogy sikerült lazán venni, és nem azzal foglalkozni hogy jaj mi lesz hogyan próbálkozzak. a legjobb ha szimplán magadat adod :)

2010. dec. 2. 03:17
 12/27 anonim ***** válasza:

jah és még szüz vagyok énis...

(utcso)

2010. dec. 2. 03:19
 13/27 anonim válasza:
Hát ez már nem fog összejönni XDXD igy maradj meg a kezednél
2010. dec. 4. 00:39
 14/27 A kérdező kommentje:
Hehe hehe többet nem reagálok rá.
2010. dec. 6. 08:42
 15/27 anonim válasza:

Arra vigyázz, hogy nálad ne álljon elő Alekosz-effektus. Azt egy csaj se szereti.

egyébként meg legyél nyitottabb, bulisabb egy kicsit, legtöbbször úgy látom, az emberek élből hárítják a kontaktust.

2010. dec. 29. 21:42
 16/27 anonim ***** válasza:
Látom, nem vagyok egyedül... Respect, eljön a mi időnk! ;)
2011. márc. 7. 11:48
 17/27 anonim válasza:

Régi kérdés, a probléma még aktuális?

20/l

2011. márc. 7. 13:33
 18/27 A kérdező kommentje:
aktuális igen
2011. márc. 7. 16:23
 19/27 anonim válasza:

Az elmúlt hónapokban próbáltál ismerkedni? Baráti társaságban/egyetemen/munkahelyen sincsenek olyan lányok, akikkel szivesen összejönnél?

20/l

2011. márc. 7. 17:17
 20/27 A kérdező kommentje:
élőben már nem mert egyszerűen elfordulnak mással kezdnek el beszélgetni azt meguntam.(nem tudok vonzalmat ébreszteni, az én hibám nyilván) neten sokat legalább 30-at vagy többet.ebből egy-el sikerült találkozni.
2011. márc. 7. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!