Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves vagyok ésmég soha nem...

24 éves vagyok ésmég soha nem volt kapcsolatom, soha nem volt élményem csókban sem szexben se semmi egyébben. Véget érhet valaha ez a sikertelenség? (nyilván ti sem tudhatjátok, de valamelyest jó ha kiírja magából az ember)

Figyelt kérdés
193 magas vagyok 80 egynéhány kg, sportosabb felépítésű, barna haj, kékes szem,és sokat próbálkoztam, kint "terepen" illetve interneten, fórumokon, először csak haverkodásból, illetve volt sok konkrétan ami -nél eleve kimutattam mit szeretnék, egyik sem vált be nálam.(sajnos elég baj). és ennyi idősen már rossz egyedül. (értelmesebb hozzászólásokat várok, kösz) egyébként nem vagyok egy teljesen visszahúzódó alkat, helyzet válogatja.
2010. dec. 1. 13:55
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

És mi történt azzal az eggyel? Csak egyszer találkoztatok?

Most veszem észre mennyit kérdezek, ne haragudj, nem akarlak zaklatni, csak érdekel, hogy hol a hiba a szerkezetben:)

Ha untatlak vagy zavarlak, akkor csak ne válaszolj;)

20/l

2011. márc. 7. 19:41
 22/27 A kérdező kommentje:
érdekel de akkor nem lehetne msn-en folytatni? az mégis privátabb
2011. márc. 7. 20:59
 23/27 anonim válasza:

Hát lehetne, persze.

20/l

2011. márc. 7. 21:06
 24/27 A kérdező kommentje:
elküldtem privátban az msn-em majd nézd meg
2011. márc. 7. 21:52
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy süt belőled a negativitás. Te magad sem hiszed el, hogy sikerülhet, és te is találhatsz párt magadnak. Én is sokáig így voltam ezzel, aztán rájöttem, hogy ez így nem lesz jó, próbáltam változatni a gondolkodásmódomon, elhinni, hogy "jó nő vagyok", és lám, hirtelen elkezdtek érdeklődni irántam a férfiak. :) 21/L
2011. márc. 8. 00:31
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha eddig próbálkoztál, és nem találtál magadnak csajt, akkor

-csúnya vagy

-buta

-sznob

-ostoba

-tapló

-vagy valami más, de hogy kurv@ nagy probléma, az biztos

2011. márc. 8. 22:53
 27/27 A kérdező kommentje:
kösz az intelligens választ,:) állítólag az ismerőseim szerint bebeszélem magamnak hogy ronda vagyok, mert többek szerint pont az ellenkezője, tapló nem vagyok, nem beszélek egy lánnyal soha bunkón, egy példát se tudnék mondani mikor kiabáltam lánnyal, ostoba? ez relatív? nem mondanám azt sem hogy hülye lennék vagy ostoba és a többi sem.... valami baj van de nem ezek amiket felsoroltál pajtás.
2011. márc. 10. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!