Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok valaha barátnőt?
20 évesen semmiféle kapcsolatom nem volt de egyáltalán semmi.Egy olyan kapcsolatot szeretnék hogy nincs titok a másik elött,megbeszéljük a másikkal a dolgokat,nem az ivás az első,nem csak a szex érdekli stb.Valami olyasmire vágyom hogy valaki végre ugy fogadjon el amilyen vagyok.irnék itt még de nem akarok senkit halálra untatni.
20F
Tényleg ne sajnáltasd magad, nem a sír küszöbén állsz még.
Más is van hasonló helyzetben mint te.
Őszintén Kérdező? Ha nem vagy igen jóképű vagy nem lógnak a nemzeti bankok a zsebeidből, esélytelen vagy a mai párkapcsolati piacon.
Próbálkozni azt lehet, de ne számíts rá, hogy pofáraesésen kívül mást is kapni fogsz...
ugy szeretem ezt mikor 20 évesek adják fel...
"nekem már elegem van, nem érdekel, lesz/*/rom, egyedül halok meg"
WTF?!
b+ mi lesz ha 40 évesen 3 gyerekkel amradsz egyedül ha????
na akkor mit fogsz tenni, hogy társat találj?
Mi ez a töketlen társadalom?
#6 nem gondolod hogy pont azt próbálják megelőzni, hogy 40 évesen három zabigyerekkel maradjon tökegyedül a nyakában? Hát de.
És ennél mi lehet hatékonyabb, minthogy hagyni a párkapcsolati baromságot a fenébe? Én maximálisan támogatom ezt a módszert, különösen manapság, amikor a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!