Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti, hogy viselitek ha párotok sokat szellent?
Gyerekes vagyok, tudom, de én nevetek rajta. Viccet csinálok belőle! :D
21/L
Catch the soul:
A linkjeidből gondolom valamit csak beszélsz angolul. Ajánlom figyelmedbe... https://www.youtube.com/watch?v=z0O_VYcsIk8
Kedves vega, anyai nagyapám tavaly halt meg 83 évesen és egész életében evett húst, apai nagyapám szintén ennyi idősen halt meg korábban (csak ő korábban is született), és szintén evett húst egész életében. Anyai nagyanyám még mindig él, már ő is közel jár a 80-hoz. Apai nagyanyám nem tudom hány évesen halt meg, de őt sem a húsevés vitte el, hanem mert vegyszerekkel dolgozott, és akkoriban kevésbé figyeltek a munkavédelemre ilyen szinten. Apám idén tölti a 65. életévét, kiváló egészségben, és rendszeresen eszik húst.
De te nyugodtan élj továbbra is nyúlkaján... (mellesleg a babtól jó bűzöset lehet szellenteni, és az növény, nem hús...)
"Élnétek együtt ilyen férfiakkal?"
Csak akkor, ha őt sem zavarja, hogy nálam is mindig szelel a szelep.
A tízes baromságokat beszél - ~95%-ban növényi alapú, ráadásul "tiszta" (vegyi szaroktól nagyjából, tejtermékektől teljesen mentes) az étrendem, mégis eregetem a (hol szagosabb, hol szagtalan) galambokat, ehetek-ihatok én akármit…
Catch, ha téged nem kürtöltet meg semmi, az genetika, nem a vegaság csodareceptje. Tapasztalataim szerint *pont a növényi étrend* szeleltet, a rost miatt.
(Az Earthlings amúgy egy nagyon jó film. Brutális, de nagyon jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!