Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek el, hogy nincs barátnőtök?
igyekszem megtalálni a következőt
nem egy űrtudomány...
Nyilván nem az olyanokat kérdeztem, akik hetente váltogat(hat)ják őket.
Milyen kihatással kéne legyen az élet többi területére egy kapcsolat? Mindenki kapcsolatmániás?
Nem vagyok társfüggő. Van dolgom, azt intézem, nem siránkozok. Egy kapcsolat nem mindig felhőtlen, így nem biztos, hogy megoldás mindenre. Másrészről vannak igényeim, 5 éves kapcsolatot dobtam el magamtól, mert elég kínlódás volt. Így magasra tettem a lécet, amit nem sok embernek sikerül átugrania. Ha pedig senki nem ugorja át életem végéig, akkor még mindig jobban éreztem magam egész életemben, mint egy olyannal akivel nem érzem jól magam amúgy sem, mert nem hozzám való. Tévedés ne essék, nem tartom magam nagy valakinek, és nem olyan magas az a léc, hanem csak alapvető dolgok.
Csinálom a dolgom, és nem morfondírozok ezen. Majd betoppan valaki, ha beakar, kár erőltetni ezeket és mindenkiben rögtön a párt keresni.
Egyébként az életem minden részére eddig pozitív hatással van az, hogy nincs párkapcsolatom.
Van pénzem, van új autóm. Mindenem új, mindenre jut. A legfontosabb, hogy annyit dolgozok, amennyit akarok.
2-es vagyok.
sosem váltogathattam őket hetente. Arra céloztam h ismerkedni próbálok, a potenciális jelöltekkel főleg. Igyekszem nyitott maradni.
bocs, de nem szokásom egyéjszakásra hajtani...
Megszoktam,hogy nincs barátnőm,soha nem is volt sajnos...
Nagyon kihat a hangulatomra főleg,de ez van.
Munkában sem érdekel senkit,hogy milyen egyébként az életed azon kívül,és senki nem is kérdezi meg. Csak végezd a munkád. Ez kb. ugyanaz, senki mást nem érdekel úgysem, rajtad kívül persze...
25/F
Kérdező, szerinted csak olyan pasi van, akinek soha nincs nője, meg olyan, aki hetente váltogatja?
Ha nincs kapcsolatod évek óta, akkor nem igyekezhetsz megtalálni a következő párodat? Vagy te ezt hogy képzeled el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!