Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek, ha a barátnőtök/feleségetek olyan helyen dolgozik, ahol hetente van céges buli, ilyenkor hajnali 3 kor jön akkor haza, körbe van véve férfiakkal, akikkel a cégnél együtt is sportol (fallabda pl)?
1 szó: bizalom
ha meg akar csalni, úgyis meg fog. Nem fogja kérni az előzetes írásbeli engedélyedet hozzá.
A kísértés nagy, és csak idő kérdése... Persze, lehet itt olyan szavakkal dobálózni hogy bizalom, meg ő az egyetlen...
De elég csak egy gyenge pillanat...
Érzésem szerint csúnya jövőd lesz...
Háát..nem könnyű kérdés.
Nem szívesen mondom ezt meg nem rossz indulatból de lehet az történt amit a 3-as írt.
Habár engem sosem csaltak meg (remélem :D) de rengeteg ilyen céges bulis sztorit hallok.Hol a nő lép félre hol a férfi,mint írták előttem vagy az alkohol miatt vagy elgyengülés miatt.
Nem mindenki egyforma ez tény,nem mindenki csalja meg a párját ez is tény.
Szerintem teljesen jogos hogy féltékeny vagy én is az lennék a helyedben.Sajnos érdemi választ erre senki nem fog tudni adni mert ha elkezdesz neki féltékenykedni és tenni akarsz az ellen hogy elmenjen a céges bulikra akkor szakítás is lehet belőle,vagy egy indok hogy megcsaljon...
Ha meg nem csinálsz semmit,nos talán ez a legjobb.
Vagy megcsal vagy nem,te ismered a párodat te tudod milyen a természete bár attól még érhet kellemetlen meglepetés..vagy nem :)
Bocsi ha kicsit ködösre sikeredett a válaszom :)
Őszintén? Semmit. Versenyezhetsz de nyerni nem fogsz.
Már mondta, hogy bezzeg neki mennyit bókolnak...
Megkérheted, de majd lesz nagy duma, hogy csak kollégák, meg munka, meg ne aggódj meg csak téged szeretlek.
Sajnos itt már nem sokat tehetsz TE személy szerint.
Vagy hűséges marad, vagy nem. (nem fog) .
Ahogy mondták, ha úgy alakul kérj apaságit, és figyelj a jelekre is. Egyébként sajnálom, ez nem a te hibád.
Kitartás tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!