Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek, ha a barátnőtök/feleségetek olyan helyen dolgozik, ahol hetente van céges buli, ilyenkor hajnali 3 kor jön akkor haza, körbe van véve férfiakkal, akikkel a cégnél együtt is sportol (fallabda pl)?
#11:
Ez nem bizalom kérdése, hanem a józan észé.
12-nek... bocs, előbb véletlenül elment.
Már miért lenne ez józan ész? A munkahelyi közösséghez hozzátartoznak a rendezvények is. Értelmes nő vagy férfi nem fogja ott megcsalni a párját. Ha vki így gondolja, tartsa a nőjét/pasiját ketrecben...
Hát nem tudom kérlek... havi egy ilyen buli szerintem belefér. De heti rendszerességgel azért sok.
(Mondom ezt azért, mert én pölö hétközben keveset vagyok itthon, a szombatot elveszi a partizás, marad a vasárnap délután - mert délig alszik? Milyen kapcsolat lenne az már?)
Elég durván hangzik ez a hetente céges buli, hajnal 3-ig... Szerintem teljesen jogos elvárás lenne részedről, hogy ne menjen oda minden héten, vagy főleg ne hajnalig. Elvégre férje/párja van, mellette lenne a helye. Ha ezt nem fogadja el, akkor nincs miről beszélni szerintem. Nem hinném, hogy fordított esetben sok nő tolerálná ezt.
37F
Én meg naponta vagyok 18-25 éves lányok közt, aztán valahogy fel se merül se bennem, se benne, hogy a kísértés...
Munka.
Az, hogy henceg a sok bókjával, na az nem jó jel.
Valamivel csak kezd elégedetlen lenni.
Régi kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!