Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti, hogy viselitek ha féltékeny a barátnőtök? ( betegesen is néha ) és hol a határ, a féltékenykedésben?
kis féltékenység nagyon édes, és izgató, és aranyos! azt jelenti, hogy a lány törődik velünk, szeret, és fáj neki, ha más lány szeretetére van szükségünk.
én imádom ha a barátnőm megkérdezi, hogy "ki volt az a csúnya ribanc akivel láttalak egy órát dumálni". és ilyenkor megnyugatom, hogy sose lépnék félre, szeretem őt, meg semmi oka a féltékenykedésre.
És eddig oké. ami ezután jön, az az idegesítő, beteges. Amikor ugyanarra a lányra már kb 20adszor kérdez rá, hogy ki ők, miért beszélek vele, miért lájkolta a facebook posztomat, miért írt rám cseten, miért tőle kértem kölcsön tollat az órán, és ilyen hasonló apróságok, és nem képes a lány elhinni hogy nincs semmi, na az a gáz!
19:17
Am hidd el,h a nők hamarabb észreveszik ha pasijukra rá van állva valaki ;)
Micsoda véletlen h ír neked,likeol, tollat is tőled kér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!